ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης και Θεοδωρικάκου για Σπαρτιάτες: «Η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί δεξιάς και ακροδεξιάς»

ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης και Θεοδωρικάκου για Σπαρτιάτες: «Η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί δεξιάς και ακροδεξιάς»

Τη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Τάκη Θεοδωρικάκου σχετικά με τις ψήφους των υποστηρικτών των Σπαρτιατών.

«Θέλουμε όλες τις ψήφους, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες. Η πολιτική της ΝΔ είναι εγγύηση σταθερότητας και αλλαγών που έχει ανάγκη η κοινωνία […] Σε όλο τον κόσμο απευθυνόμαστε, σε όλους τους ανθρώπους απευθυνόμαστε, είναι δυνατόν να διαχωρίσουμε τους ανθρώπους; Σε όλους τους ανθρώπους. Όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται, γιατί είναι όλοι πολίτες, είναι όλοι Έλληνες και Ελληνίδες» είπε ο βουλευτής της ΝΔ στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

Διαβάστε επίσης: Ο Θεοδωρικάκος «κλείνει» το μάτι στους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών – «Εμείς θέλουμε όλες τις ψήφους» (Audio)

Μήνυμα στους κεντρώους από Κασσελάκη

«Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου, αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί Δεξιάς και Ακροδεξιάς, όπου όλοι οι Ακραίοι χωράνε, από υποψηφίους ευρωβουλευτές μέχρι ψηφοφόρους. Οι κεντρώοι που ψήφισαν ΝΔ ας αναρωτηθούν τι σχέση έχουν με αυτά τα “λουλούδια” και ας κάνουν αυτή τη φορά την επιλογή που τους αξίζει» τονίζει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Προσκλητήριο στους ψηφοφόρους της ακροδεξιάς»

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης είτε απέφυγε είτε δεν ήθελε να απαντήσει αναφορικά με το εάν η ΝΔ επιθυμεί τις ψήφους των Σπαρτιατών ή  άλλων ακροδεξιών σχημάτων» τονίζει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά και συμπληρώνει:

«Προφανώς τον κάλυψαν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ κ. Τάκη Θεοδωρικάκου που επί της ουσίας απηύθυνε προσκλητήριο στους ψηφοφόρους της ακροδεξιάς».

«Συγκοινωνούντα δοχεία»

«Μόνο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ευθέως και απερίφραστα ότι ΔΕΝ θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων. Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει το ίδιο; Τον προκαλούμε»  τονίζει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της  και τονίζει πως η ΝΔ έχει στενές σχέσεις με την ακροδεξιά.

Αναλυτικά:

«Είναι προκλητικό να κουνάει το δάκτυλο η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με την Ακροδεξιά. Το κόμμα που έχει αντιπρόεδρο προερχόμενο από το ΛΑΟΣ. Το κόμμα που έχει ως νούμερο 2 στο Μέγαρο Μαξίμου τον «τσεκουράτο» Μάκη Βορίδη. Το κόμμα που παρουσίασε με δόξες και τιμές ως υποψήφια ευρωβουλευτή την Ελεονώρα Μελέτη που ξέπλενε τον φασίστα Χρυσαυγίτη, καταδικασμένο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης με τηλεοπτική της συνέντευξη. Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Ακροδεξιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Εκεί, άλλωστε, στις ολοκληρωτικές αντιλήψεις και την τοξικότητα της Ακροδεξιάς, παραπέμπουν οι ωμές παραβιάσεις του κράτους δικαίου για τις οποίες εγκαλείται η Ελλάδα από το State Department, την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, την Κομισιόν και το Ευρωκοινοβούλιο. Μαζί με την Ακροδεξιά καταψήφισαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου έχοντας απέναντι το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων. Δυστυχώς για τη ΝΔ όλοι γνωριζόμαστε καλά σε αυτό τον τόπο.

Να προσθέσουμε ότι μόνο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ευθέως και απερίφραστα ότι ΔΕΝ θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων. Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει το ίδιο; Τον προκαλούμε…».

«Δεν θέλουμε τις ψήφους των Σπαρτιατών»

«Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί Σπαρτιατών» τόνισε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης και ανήρτησε  ένα στιγμιότυπο από τη συνέντευξή του στο OPEN, όπου απαντά πως δεν θέλει στήριξη από τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών.

«Σας λέω πολύ ξεκάθαρα ότι η άκρα δεξιά και οι νεοναζί δεν έχουν κανένα ρόλο και καμία επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άκρως αντίθετα από τις αξίες μας. Εμείς είμαστε η κοινωνία που έχει ιστορία, που έχει παλέψει ενάντια στο φασισμό και δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τίποτα. Άλλοι είναι αυτοί που παρακολουθούν νεοναζί στους σταθμούς των τρένων με ρόπαλα και δεν κάνουν τίποτα» ανέφερε μεταξύ άλλων…

Δείτε επίσης:

Νοσοκομείο Αττικόν: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση

Έχασε τη μάχη ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου – Η περιπέτεια της υγείας του, η ΜΕΘ και το βίντεο του βουλευτή

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Αποκλειστικό – Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Politico: Αν όχι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τότε ποιος; Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι

Βουλή: «Σε έξαλλη κατάσταση ο Φλώρος, έκανε κεφαλοκλείδωμα» – Βουλευτής περιγράφει τα όσα είδε (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter