ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: Η κυβέρνηση να θεωρεί δεδομένο ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: Η κυβέρνηση να θεωρεί δεδομένο ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα

Στην αποκαλυπτική έρευνα του Documento για τις μεθόδους παρακράτους που θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Όπως τονίζει, «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει επανειλημμένα ζητήσει από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για τα σκάνδαλα που συσσωρεύονται στην πόρτα του Μαξίμου. Σκάνδαλα που αφορούν και την υποκλοπή και διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με προφανή στόχο τη χειραγώγηση της ψήφου τους. Που αφορούν επίσης το κόστος του επικοινωνιακού επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, όπως επίσης και τις αμοιβές του προσωπικού επικοινωνιολόγου του πρωθυπουργού, Σταν Γκρίνμπεργκ».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταλήγει επισημαίνοντας τα ακόλουθα:

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να μην δίνει η ίδια απαντήσεις, όμως κάποια από αυτά τα ερωτήματα απαντώνται από την αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «Documento». Να θεωρεί δεδομένο πως, όπως και στο έγκλημα των Τεμπών, έτσι και στα άλλα μεγάλα σκάνδαλα που προσπαθεί να κρύψει βαθιά στην ντουλάπα της, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα: Στρατιές «ψηφιακών δολοφόνων» στην υπηρεσία του Μητσοτάκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter