ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση ΜΑΤ σε διαδηλωτές: «Όσο βλέπει ο Μητσοτάκης ότι καταρρέει θα γίνεται πιο επικίνδυνος»

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση ΜΑΤ σε διαδηλωτές: «Όσο βλέπει ο Μητσοτάκης ότι καταρρέει θα γίνεται πιο επικίνδυνος»

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ των Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου κατά διαδηλωτών στο περιθώριο της μεγάλης πορείας διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο τροχαίο στα Τέμπη. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στην επιφάνεια ήρθε βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο αποτυπώνει την πρακτική της ΕΛ.ΑΣ. και θέτει προ των ευθυνών της την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση δείχνει τι ακριβώς εννοούσε με την υποκριτική της συγγνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπληρώνει: «Όπως επιβεβαιώνεται και από βίντεο ντοκουμέντο, δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια και απρόκλητη επίθεση κατά ειρηνικών διαδηλωτών και έπνιξαν την μεγάλη πορεία στα χημικά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας».

«Όσο βλέπει ότι καταρρέει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο θα γίνεται και πιο επικίνδυνος για τους πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρή καταγγελία ότι τα ΜΑΤ του Θεοδωρικάκου χτύπησαν διαδηλώτρια στο κεφάλι: «Απαιτούμε μεταφορά της στο νοσοκομείο»

Προκλητική διάλυση της πορείας για τα Τέμπη από τα ΜΑΤ του Μητσοτάκη – Βίντεο ντοκουμέντο

Οργή λαού για το έγκλημα στα Τέμπη: Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους – Χημικά και κρότου λάμψης στο Σύνταγμα (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter