ΣΥΡΙΖΑ για Καστοριά: Καθημερινότητα στην Ελλάδα του Μητσοτάκη οι σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ

ΣΥΡΙΖΑ για Καστοριά: Καθημερινότητα στην Ελλάδα του Μητσοτάκη οι σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το σοκαριστικό περιστατικό στην Καστοριά, εκεί όπου ιδιοκτήτης ξενοδοχείου απομακρύνθηκε δια τις βίας από αστυνομικές δυνάμεις αρνούμενος να εγκαταλείψει την περιουσία του η οποία βγήκε στο σφυρί από ξένα funds.

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε το περιστατικό ως «σκηνή από το μέλλον», καθώς «οι σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ, που είχαμε δει μόνο στην Ισπανία του Ραχόι, σύντομα θα γίνουν καθημερινότητα στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη».

«Στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν: Θέλουν προστασία πρώτης κατοικίας και ρύθμιση χρεών ή τα σπίτια τους στους κάθε λογής Πάτσηδες;», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε σχετικά: Καστοριά – Εικόνες γροθιά στο στομάχι: Του κατέσχεσαν το ξενοδοχείο και η αστυνομία τον έβγαλε σηκωτό (Video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στην Καστοριά, με την πρωτοφανή αστυνομική βία στην κατάσχεση επιχείρησης, είναι μόνο σκηνές από το μέλλον. 

Χθες ήταν ένα ξενοδοχείο, αύριο θα είναι χιλιάδες πρώτες κατοικίες. Φρόντισε για αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει με τον πτωχευτικό της την προστασία της πρώτης κατοικίας και πριμοδοτεί την ασυδοσία τραπεζών και funds. 

Σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ, που είχαμε δει μόνο στην Ισπανία του Ραχόι, σύντομα θα γίνουν καθημερινότητα στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη.

Στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν: Θέλουν προστασία πρώτης κατοικίας και ρύθμιση χρεών ή τα σπίτια τους στους κάθε λογής Πάτσηδες;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter