ΣΥΡΙΖΑ για πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Σοβαρότατο θέμα οι αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα

ΣΥΡΙΖΑ για πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Σοβαρότατο θέμα οι αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα

Κορυφαίο πολιτικό και ηθικό θέμα θεωρούν στην Κουμουνδούρου τη χθεσινή αποκάλυψη του Documento για το ψευδές πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού αλλά και την κατοχή μετοχών εταιρείας στην αλλοδαπή της συζύγου του κάτι που απαγορεύεται από την ελληνική νομοθεσία.

Όπως λένε χαρακτηριστικά αποκαλύπτονται δύο αδικήματα ένα της υποβολής επί σειρά ετών ψευδής δήλωσης πόθεν έσχες από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και ένα της κατοχής μετοχών εταιρείας στην αλλοδαπή από πρόσωπο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος!

Μάλιστα σημειώνουν με νόημα ότι προκύπτουν και ποινικές ευθύνες και δεν θα το αφήσουν το θέμα «να περάσει έτσι και να χαθεί». Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χθεσινή ανακοίνωση – απάντηση (στην ανακοίνωση της ΝΔ) του ΣΥΡΙΖΑ αφού καλείται, για μια ακόμη φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να «απαντήσει καθαρά και να πει επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα σχετικά έγγραφα και στοιχεία», σημειώνεται επί λέξει ότι «Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες Αρχές θα αναλάβουν άμεσα την διερεύνηση της υπόθεσης».

Δείτε επίσης: Ιδού το έγγραφο που εκθέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ψευδές πόθεν έσχες

Όπως σημειώνουν με νόημα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο documentonews.gr το «αυτονόητο» δεν είναι τίποτε άλλο από την αυτεπάγγελτη δίωξη της Εισαγγελέως Εφετών, αφού πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, σε περίπτωση κωλυσιεργίας, δεν θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που απορρέουν από το Σύνταγμα της χώρας και την κείμενη νομοθεσία ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Στην αποκάλυψη του Documento θα αναφερθεί στην ομιλία του το απόγευμα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ενώ όπως είναι φυσικό ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασταυρώσει τα ξίφη του για το θέμα στη συζήτηση της ερχόμενης Τετάρτης στην Επιτροπή της Βουλής για το γνωστό θέμα Καλογρίτσα και της προσπάθειας της ΝΔ να αποπροσανατολίσει και να βγει από το κάδρο των ευθυνών.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter