ΣΥΡΙΖΑ για την απάντηση Μαρινάκη στο Documento: «Δεν μπόρεσε να αρνηθεί τη σχέση εταιρειών χειραγώγησης με τη ΝΔ»

ΣΥΡΙΖΑ για την απάντηση Μαρινάκη στο Documento: «Δεν μπόρεσε να αρνηθεί τη σχέση εταιρειών χειραγώγησης με τη ΝΔ»

«Στην αγωνία του να περιορίσει τη ζημιά στην κυβέρνηση από την αποκάλυψη των σχέσεων με περίεργες εταιρείες χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ο κ. Μαρινάκης δεν μπόρεσε να αρνηθεί τη σχέση τους με τη ΝΔ, αλλά περιορίστηκε να αναφέρει πως εκείνος εκπροσωπεί αποκλειστικά την κυβέρνηση» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα …μισόλογα του κυβερνητικού εκπροσώπου στο briefing, μετά από σχετική ερώτηση του Documento.

Διαβάστε σχετικά: Ο Π. Μαρινάκης δείχνει τη Νέα Δημοκρατία για τις σχέσεις με τη Majoritas

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που δημοσίευσε το Documento «δημιουργούν την εικόνα μιας αδίστακτης κυβέρνησης που υπονομεύει με τις πρακτικές της συστηματικά την Ελληνική Δημοκρατία και τους θεσμούς της» είχε τονίσει λίγη ώρα νωρίτερα σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.

Διαβάστε σχετικά: Καραμέρος για αποκάλυψη Documento: Η κυβέρνηση αποκηρύσσει τη Majoritas αλλά σύντομα ο ελληνικός λαός θα αποκηρύξει την κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μπαζώσει την αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών σε όλες τις φάσεις, από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την κυβερνητική μονταζιέρα βλέπει το αφήγημά της να καταρρέει» τονίζει σε άλλο σημείο ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Δεν απαντά ποιοι και πώς διέρρευσαν τα ηχητικά ντοκουμέντα πριν καν φθάσουν στη δικαιοσύνη και τα μόνταραν για να τα διοχετεύσουν στηρίζοντας το αφήγημα του ανθρώπινου λάθους και μόνο αυτού».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η μοναδική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, που με αντιθεσμικά παραμάγαζα και πρακτικές παρακολουθούσε επί μακρόν τους πολιτικούς αντιπάλους της, την ηγεσία του στρατού αλλά και τα ίδια του τα στελέχη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η μοναδική κυβέρνηση της χώρας που καταγγέλθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για παραβάσεις στο κράτος δικαίου, τολμά να επιτίθεται μέσω του εκπροσώπου της, Παύλου Μαρινάκη με τον πιο χυδαίο τρόπο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Προφανώς όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.

Σήμερα, κλονισμένοι από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις, έξυσαν και τον πάτο του βαρελιού της αντιθεσμικής τους συμπεριφοράς.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μπαζώσει την αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών σε όλες τις φάσεις, από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την κυβερνητική μονταζιέρα βλέπει το αφήγημά της να καταρρέει.

Δεν απαντά ποιοι και πώς διέρρευσαν τα ηχητικά ντοκουμέντα πριν καν φθάσουν στη δικαιοσύνη και τα μόνταραν για να τα διοχετεύσουν στηρίζοντας το αφήγημα του ανθρώπινου λάθους και μόνο αυτού.

Το χειρότερο όμως είναι ότι λίγες ημέρες μετά ο πρωθυπουργός επικαλείτο τις παράνομα διοχετευμένες συνομιλίες από τα Τέμπη, μεταξύ αυτών και της μονταρισμένης συνομιλίας, και δεν ντρέπονται να κοιτάξουν στα μάτια τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και στους πολίτες αυτής της χώρας.

Τέλος, στην αγωνία του να περιορίσει τη ζημιά στην κυβέρνηση από την αποκάλυψη των σχέσεων με περίεργες εταιρείες χειραγώγησης της κοινής γνώμης ο κ. Μαρινάκης δεν μπόρεσε να αρνηθεί τη σχέση τους με την ΝΔ, αλλά περιορίστηκε να αναφέρει πως εκείνος εκπροσωπεί αποκλειστικά την κυβέρνηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος τους τελειώνει».

Διαβάστε επίσης:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τη ΝΔ τη διαγραφή Ταμήλου: «Προσέβαλε βάναυσα τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών»

Επιμένει ο Κασσελάκης για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές: «Το παρακράτος λειτουργεί σε βάρος της ελευθερίας των πολιτών»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter