ΣΥΡΙΖΑ για Βαρβιτσιώτη: «Να καταδικάσει ο Μητσοτάκης την απάνθρωπη δήλωση»

ΣΥΡΙΖΑ για Βαρβιτσιώτη: «Να καταδικάσει ο Μητσοτάκης την απάνθρωπη δήλωση»

Την οργή του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις ασύλληπτες διατυπώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μέλη από το πλήρωμα τον σπρώχνουν με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να χάσει τη ζωή του, υποστήριξε: «Κάποιοι θρηνούν τον αδικοχαμένο Αντώνη, και άλλοι αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους».

Την ίδια στιγμή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσει άμεσα τη δήλωση κατά την οποία ο υπουργός Ναυτιλίας εξισώνει το θύμα με τους θύτες.

Αναλυτικά η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ:

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την αποτρόπαιη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης προέβη σε μια απάνθρωπη δήλωση.

«Υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης εξισώνοντας το θύμα με τους θύτες αυτής της βαρβαρότητας.

Δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για τη δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη και θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη της από τον κ. Μητσοτάκη.

Διαβάστε σχετικά: Ασύλληπτες διατυπώσεις Βαρβιτσιώτη: «Κάποιοι θρηνούν τον αδικοχαμένο Αντώνη, και άλλοι αυτούς που πήγαν για τη δουλειά τους»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter