ΣΥΡΙΖΑ: Τετραπλές κάλπες – Η παρέμβαση Τσίπρα και η απάντηση Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Τετραπλές κάλπες – Η παρέμβαση Τσίπρα και η απάντηση Κασσελάκη

Με εξελίξεις και ανακοινώσεις για το άμεσο μέλλον κύλησε η πρώτη ημέρα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη των εργασιών, ο Αλέξης Τσίπρας με παρέμβαση-βόμβα ζήτησε ξανά εκλογές από τα μέλη ώστε ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει «τη δυνατότητα να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο, στην ως τώρα θητεία και στο πολιτικό του σχέδιο».

Κατά την εισηγητική του ομιλία στο κλειστό του τάε κβον ντο στο Παλαιό Φάληρο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε προκηρύσσοντας νέες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις κάλπες να στήνονται στις Οργανώσεις Μελών, στις Νομαρχιακές, στην Κεντρική Επιτροπή αλλά και όσον αφορά την ηγεσία του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: Τριπλή επιβεβαίωση του Documentonews: Άμεσα οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή

«Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη», ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δεν με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος. Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη», συμπλήρωσε.

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», σημείωσε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα που το περιβάλλον του Διονύση Τεμπονέρα θεωρεί ότι ο εργατολόγος θα δηλώσει και εκείνος υποψηφιότητα.

Άμεσα οι κάλπες

Οι διαδικασίες αναμένονται το συντομότερο δυνατό. Όπως έγραψε χθες το documentonews.gr, είναι πιθανός ο ορισμός των νέων εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου και με κάλπη και διαδικτυακά. Φυσικά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η διαδικασία να πάρει παράταση λόγω τεχνικών και διαδικαστικών θεμάτων…

Την ίδια μέρα, θα γίνουν εκλογές και για ανάδειξη νέας Κεντρικής Επιτροπής, Συντονιστικών των Οργανώσεων και Νομαρχιακών Επιτροπών.

Διαβάστε επίσης:

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Υποψήφιος πρόεδρος ο Δ. Τεμπονέρας», λένε συνεργάτες του

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Σενάριο για κάλπες σε 2 εβδομάδες

Στέφανος Κασσελάκης: «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε!»

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Υποψήφιος πρόεδρος ο Δ. Τεμπονέρας», λένε συνεργάτες του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter