Η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και το μήνυμα ενόψει Ευρωεκλογών

Η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και το μήνυμα ενόψει Ευρωεκλογών

Στις επικείμενες πολιτικές μάχες και δη στις ευρωεκλογές στρέφουν το βλέμμα τους στον ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την ολοκλήρωση του «εκρηκτικού» 4ου Συνεδρίου στο Παλαιό Φάληρο. Την Κυριακή, η υπερψήφιση της πρότασης που υποστήριζε ότι δεν χρειάζεται να διεξαχθούν εκ νέου εκλογές για πρόεδρο, ουσιαστικά έκλεισε τη συζήτηση που κυριάρχησε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

«Το κόμμα δεν πρέπει να μπει σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας. Δεν χρειάζεται νέα εκλογή Προέδρου. Το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή στον Πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών, με ενιαία πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το Καταστατικό και τη Διακήρυξη μας, για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην απόφαση του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με συντροφικότητα και συλλογικότητα και με εργαλείο τις θέσεις και αποφάσεις του 4ου συνεδρίου ανασυγκροτούμε το Εκτελεστικό Γραφείο με τακτική λειτουργία για την ενίσχυση της πολιτικής μας δράσης, το οποίο εξουσιοδοτούμε να επεξεργαστεί προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματος», υπογραμμίζεται.

Διαβάστε επίσης: «Δεν χρειάζεται νέα εκλογή Προέδρου – Ανασυγκροτούμε το Εκτελεστικό Γραφείο» λέει η απόφαση του Συνεδρίου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε όλους τους βουλευτές του κόμματος αλλά και τους άμεσους συνεργάτες του για ποτό, το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, σε μια κίνηση ενότητας, με βουλευτές και στελέχη του κόμματος να προσέρχονται στο μπαρ επί της Καπνικαρέα.

Διαβάστε σχετικά: Κασσελάκης: Στην Καπνικαρέα για ποτό μαζί με βουλευτές, μετά το Συνέδριο

«Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα», τόνισαν με νόημα συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα μετά τη λήξη των εργασιών του 4ου Συνεδρίου.  «Ο Αλέξης Τσίπρας ό,τι είχε να πει, το είπε στη δήλωσή του. Κανένα άλλο σχόλιο, όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα», επεσήμαναν σχετικά.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ – Έντονο παρασκήνιο: «Η Γεροβασίλη απέσυρε την υποψηφιότητα της», λέει η πλευρά Κασσελάκη – «Δεν το έκανα ποτέ, απαντά η ίδια»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter