ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να πετάξει από τις λίστες και να διαγράψει τον Ψαριανό

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να πετάξει από τις λίστες και να διαγράψει τον Ψαριανό

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ να καταδικάσει το υβριστικό παραλήρημα του Γρηγόρη Ψαριανού κατά των καθηγητών με αφορμή το φιάσκο στην Τράπεζα Θεμάτων, να αφήσει εκτός λίστας, διαγράφοντάς τον και από το κόμμα.

«Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ «κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα» ενώ έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα του υποψηφίου βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ έχει ανακοινώσει ότι θα κινήσει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά του Ψαριανού.

Διαβάστε επίσης: Άθλια επίθεση Ψαριανού στους καθηγητές για την Τράπεζα Θεμάτων – Τους αποκάλεσε «καθάρματα» και «αρχιμαφιόζους»

Η ΟΛΜΕ κινείται νομικά κατά Ψαριανού μετά τη χυδαία επίθεση στους καθηγητές

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα Ψαριανού κατά των καθηγητών και η ΝΔ κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη ΝΔ.

Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter