ΣΥΡΙΖΑ: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου στο επίκεντρο του Εκτελεστικού Γραφείου – Πότε πάρθηκε η απόφαση για τον Παπανώτα

ΣΥΡΙΖΑ: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου στο επίκεντρο του Εκτελεστικού Γραφείου – Πότε πάρθηκε η απόφαση για τον Παπανώτα

H αυριανή εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος), στις 7 το απόγευμα απασχόλησε την τρίωρη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης, όσο και οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές που θα μιλήσουν αύριο (από 2 λεπτά αυστηρά ο καθένας), δεν θα σχολιάσουν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, ούτε θα επιτεθούν στη ΝΔ.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση, θεωρήθηκε καλό τα μηνύματα των ομιλητών να περιλαμβάνουν μια θετική ατζέντα με το πρόγραμμα του κόμματος.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το documentonews.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιλέξει 4 γυναίκες και έναν άνδρα για να συμπληρωθεί το ευρωψηφοδέλτιο με βάση το Καταστατικό (21 άνδρες και 21 γυναίκες). Στο Εκτελεστικό Γραφείο φαίνεται πως δεν αποκάλυψε κανένα όνομα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος κάποια στιγμή αποχώρησε από την Κουμουνδούρου και συμμετείχε διαδικτυακά στη συνεδρίαση) είπε στους συνεργάτες του ότι είναι πολύ περήφανος για ένα από τα 5 πρόσωπα που έχει επιλέξει, όμως δεν τους αποκάλυψε τίποτα παραπάνω…

Όσον αφορά την αποπομπή Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε στους συνεργάτες του ότι είχε πάρει την απόφαση από χθες το βράδυ και πως δεν επηρεάστηκε από τις σημερινές δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σχολιάζουν τις δηλώσεις Παπανώτα, ο οποίος υποστήριξε πως χθες είχε μιλήσει «με υψηλά ιστάμενους του κόμματος που τον στήριξαν…».

Διαβάστε επίσης:

Το παρασκήνιο της αποπομπής Παπανώτα και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Οταν η Ελεονώρα Μελέτη ξέπλενε στην TV τον νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη (Video)

Βορίδης για Μητσοτάκη: Είναι… παράδειγμα και σημείο αναφοράς για την Ευρώπη και τον κόσμο (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter