Βορίδης για Μητσοτάκη: Είναι… παράδειγμα και σημείο αναφοράς για την Ευρώπη και τον κόσμο (Video)

Βορίδης για Μητσοτάκη: Είναι… παράδειγμα και σημείο αναφοράς για την Ευρώπη και τον κόσμο (Video)

Σε δηλώσεις που προκαλούν τον κοινό νου, προχώρησε ο Μάκης Βορίδης, καθώς σε ερώτηση για τα ζητήματα που υπάρχουν με το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, απάντησε ότι αυτά δεν ισχύουν και ότι «ο Μητσοτάκης είναι ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός στην Ευρώπη. Είναι ένα παράδειγμα και μία αναφορά για την Ευρώπη και τον κόσμο».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στο Σκάι, ο υπουργός Επικρατείας, ρωτήθηκε για το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου, αλλά και τα πολλά ζητήματα, που έχουν τεθεί σχετικά με τη δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα ήταν, ο κ. Βορίδης να αναπαράξει για άλλη μία φορά θεωρίες συνωμοσίας, περί εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών, που θέλουν να χτυπήσουν τον Μητσοτάκη.

Το Μαξίμου σε μία… παράλληλη πραγματικότητα

Τη στιγμή που η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών θεωρεί ότι υπάρχει θέμα συγκάλυψης στην τραγική υπόθεση των Τεμπών και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έχει εκφράσει επίσημα την ανησυχία του για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, ο Μάκης Βορίδης, είπε για τις πολιτικές δυνάμεις που εκφράζουν τον φόβο τους για τις πολιτικές της κυβέρνησης, ότι «ο σκοπός τους δεν είναι να χτυπήσουν την Ελλάδα. Υπάρχει αυτό που λέμε ετερογονία του σκοπού εδώ. Χτυπάνε την Ελλάδα, αλλά ο κύριος σκοπός ποιος είναι, ο Μητσοτάκης. Να ακυρωθεί ο Μητσοτάκης. Γιατί στον Μητσοτάκη δεν μπορείς να πεις τίποτα για την ανάπτυξη. Δεν μπορείς να του πεις τίποτα για την ανεργία. Δεν μπορείς να του πεις τίποτα για τις επενδύσεις».

Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι για την αξιολόγηση του κράτους δικαίου, ότι αρμόδια είναι η ευρωπαϊκή επιτροπή, η οποία «θεωρεί ότι έχουν γίνει βήματα προόδου στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Μισοθαμμένη παλέτα εντοπίστηκε στο ιδιόκτητο οικόπεδο – «Αγωνιώ μήπως βρεθεί βιολογικό υλικό» λέει συγγενής στο documentonews.gr

Ο Ανδρουλάκης, ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ και η κολυμβήθρα του Σιλωάμ

Ισραήλ: Εξετάστηκαν μέσα στην εβδομάδα τα σχέδια επίθεσης στο Ιράν – Το κρίσιμο τηλεφώνημα Μπάιντεν – Νετανιάχου

Champions League: Ρεάλ – Μπάγερν, το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών – Πώς πήραν την πρόκριση (Videos)

Υγεία SOS: Λωρίδα της γάζας τα νοσοκομεία – Μόνο χαράτσια και χειρουργεία με πληρωμή

Σοκ: Ανώτερος Αξιωματικός της Πυροσβεστικής έδερνε τη σύντροφό του – Τον κατήγγειλε αλλά η ΕΛΑΣ… δεν τον βρίσκει

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter