ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαρινάκη: Απολύτως προσβλητικό προς τον ελληνικό λαό να κουνάει το δάχτυλο

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαρινάκη: Απολύτως προσβλητικό προς τον ελληνικό λαό να κουνάει το δάχτυλο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην μειώσει τoυς έμμεσους φόρους και να μην δώσει 13ο και 14ο μισθό στους δημοσίους υπαλλήλους προσπάθησε να υποστηρίξει στο σημερινό briefing ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας ειρωνικά για την αντιπολίτευση, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου.

«Αν αυτές οι φοβερές λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, ήταν τόσο ρεαλιστικές και τόσο εφαρμόσιμες -εντάξει, ας πούμε εμείς είμαστε μια κακιά κυβέρνηση, σύμφωνα με την αντιπολίτευση και δεν θέλουμε να τα εφαρμόσουμε- κάποια χώρα θα το είχε κάνει, θα είχε αρνητικό πληθωρισμό, θα είχαν αρχίσει να μειώνονται οι τιμές και, προφανώς, θα το είχαν εκτιμήσει αυτό και οι Έλληνες πολίτες και όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες και θα παρακαλούσαν να εξάγουμε αυτή την τεχνογνωσία του κ. Κασσελάκη ή του κ. Ανδρουλάκη ή του κ. Βελόπουλου και σε όλη την Ευρώπη, για να εφαρμοστεί και να λύσουμε τα προβλήματά μας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι τόσο απλές οι λύσεις. Μακάρι να ήταν τόσο απλές οι λύσεις. Και νομίζω ότι και όσοι οικονομολόγοι μπορούν να τους ακούσουν και αυτοί περιμένουν να ακούσουν πραγματικά πώς βγαίνουν οι αριθμοί, σύμφωνα με τους ίδιους….»

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι ειρωνικό και απολύτως προσβλητικό προς τον ελληνικό λαό, την ίδια ημέρα που η κυβέρνηση της ΝΔ και ο υπουργός Ανάπτυξης φέρνουν στη Bουλή ένα πλήρως ακοστολόγητο νομοσχέδιο που αφορά θεωρητικώς μέτρα για την ενίσχυση του καταναλωτή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να κουνά το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το οικονομικό του πρόγραμμα» τόνισε σε δήλωση της η εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βούλα Κεχαγιά.

Διαβάστε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για την τελευταία κοινοβουλευτική «μάχη» πριν τις κάλπες: Το ΓΛΚ, η επιστολή στην Ούρσουλα και η Χάγη

Στηρίζει Βορίδη, «αδειάζει» Γεωργιάδη το Μαξίμου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ενόχληση στο Μαξίμου για το αίτημα εντάλματος σύλληψης Νετανιάχου από το δικαστήριο της Χάγης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter