ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Εννοούσε πως η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Εννοούσε πως η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα»

«Σταματήστε να λέτε ανερυθρίαστα ψέματα και για τις συγκρίσεις των τιμών. Γιατί άκουσα τον αρχηγό σας να μας λέει πόσο κάνει η φέτα. Ότι η φέτα -λέει- στην Ελλάδα είναι ακριβότερη… Λοιπόν, η φέτα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, κοστίζει 6,28 ευρώ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο 8,98 ευρώ, στην Ισπανία 8,68 ευρώ, στην Πορτογαλία 10,63 ευρώ».

Διαβάστε σχετικά: Πρωθυπουργός άλλης χώρας ο Μητσοτάκης: «Η φέτα κοστίζει 6,28 ευρώ στην Ελλάδα» (Video)

Καυστικό σχόλιο από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Μας πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσουμε τι εννοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζοντας πως η φέτα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 ευρώ» λένε από την Κουμουνδούρου και συμπληρώνουν:

«Αρχικά ψάξαμε μήπως βρούμε τη συγκεκριμένη φέτα που πωλείται σε, οφείλουμε να ομολογήσουμε, αυτή την πολύ καλή τιμή. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Τελικά όμως μάλλον κατανοήσαμε τι εννοούσε. Όπως ο Κώστας Σκρέκας ενημέρωσε τους καταναλωτές το Πάσχα πως η λύση για πιο φθηνό αρνί είναι το μικρότερο αρνί, προφανώς και ο κ. Μητσοτάκης εννοούσε πως η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα. Γιατί όντως το μισό κιλό το βρήκαμε σε αυτή την εξαιρετική τιμή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα δεκάδες ετικέτες φέτας από διαφημίσεις, που αποδεικνύουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε δεν έχει καμία επαφή με την πραγματική οικονομία, είτε απλά έλεγε ψέματα…

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter