Πρωθυπουργός άλλης χώρας ο Μητσοτάκης: «Η φέτα κοστίζει 6,28 ευρώ στην Ελλάδα» (Video)

Πρωθυπουργός άλλης χώρας ο Μητσοτάκης: «Η φέτα κοστίζει 6,28 ευρώ στην Ελλάδα» (Video)

Αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καμία επαφή με τη χώρα που διοικεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε στη Βουλή χαλκευμένα στοιχεία για το κόστους του κιλού της φέτας στο εσωτερικό τη στιγμή που σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κοστίζει φθηνότερα.

Αφού κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως «τάζει λαγούς με πετραχήλια» και «κοροϊδεύει ψιλό γαζί τον ελληνικό λαό» με τις προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει για την ακρίβεια και το φορολογικό, ο πρωθυπουργός παρέθεσε βολικές τιμές για τη φέτα που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

«Σταματήστε να λέτε ανερυθρίαστα ψέματα και για τις συγκρίσεις των τιμών. Γιατί άκουσα τον αρχηγό σας να μας λέει πόσο κάνει η φέτα. Ότι η φέτα -λέει- στην Ελλάδα είναι ακριβότερη…» είπε και πρόσθεσε:

«Λοιπόν, η φέτα στην Ελλάδα -σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία- κοστίζει 6,28 ευρώ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο 8,98 ευρώ, στην Ισπανία 8,68 ευρώ, στην Πορτογαλία 10,63 ευρώ».

Μια απλή αναζήτηση στο Google μπορεί να διαψεύσει εν ριπή οφθαλμού τα λόγια του πρωθυπουργού.

Μάλιστα, είχε και το θράσος να κάνει και νουθεσίες στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Πείτε στον αρχηγό σας την επόμενη φορά που θα κάνει σποτάκι, να συγκρίνει παρεμφερή προϊόντα. Όχι κανονικό λάδι με βιολογικό. Γιατί μπορεί να είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά για λαδέμπορας δεν κάνει» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θρασύς Μητσοτάκης στη Βουλή για ακρίβεια – Καλύπτει τα υπερκέρδη

ABC: «Μ@λ…, η λέξη που ακούς παντού στο Βερολίνο – Ελληνική κόλαση περιμένει τη Ρεάλ»

«Τελειώνουν» την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν; Ο Μακρόν θέλει τον Ντράγκι και… το δείχνει!

«Βόμβες» Μυτιληναίου: Διέσυρε φον ντερ Λάιεν και Μητσοτάκη – «Η χρηματιστηριακή ευφορία δεν είναι συνολική οικονομική ανάπτυξη» (Video)

Χαλκίδα: Η προϊσταμένη της ΔΟΥ έκανε «ιδιαίτερα μαθήματα» στους συνεργούς της – Οι διάλογοι που την «καίνε»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter