ABC: «Μ@λ…, η λέξη που ακούς παντού στο Βερολίνο – Ελληνική κόλαση περιμένει τη Ρεάλ»

ABC: «Μ@λ…, η λέξη που ακούς παντού στο Βερολίνο – Ελληνική κόλαση περιμένει τη Ρεάλ»

Με… γλαφυρό τρόπο περιγράφει η ισπανική εφημερίδα ABC την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Βερολίνο για το Final 4 της Euroleague.

Στο ρεπορτάζ της ABC με τίτλο «Η ελληνική κόλαση που περιμένει τη Ρεάλ στο Βερολίνο», ο απεσταλμένος τος ισπανικού ΜΜΕ, Πάμπλο Λοδέιρο Φερνάντεζ μεταφέρει το κλίμα από τους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας λίγες ώρες πριν το τζάμπολ των κρίσιμων αναμετρήσεων στα ημιτελικά του Final 4.

Μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι η γνωστή ελληνική λέξη «μ@λ..α», ακούγεται παντού στην πόλη. «Η μαζική μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βάζει δύσκολα στην προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης για να κατακτήσει ξανά τη Euroleague. ‘Μαλ@@α’, τη λέξη που χρησιμοποιείται σαν φιλική προσβολή στα ελληνικά, είναι αυτή που ακούς περισσότερο από κάθε άλλη στους δρόμους του Βερολίνου»…

Τι ώρα παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Berlin… calling για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι δύο ελληνικές ομάδες συμμετέχουν για 5η φορά μαζί στο Final 4 της Euroleague, το μεγαλύτερο μπασκετικό ραντεβού της Ευρώπης, έχοντας δίψα για διάκριση και μαζί πολυάριθμους φιλάθλους που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για την περίσταση.

Το πρώτο τζάμπολ στην εντυπωσιακή Uber Arena της γερμανικής πρωτεύουσας είναι προγραμματισμένο για τις 19:00. Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε (ΝovaSports Prime).

Τρεις ώρες αργότερα (22:00), η Uber Arena θα φιλοξενήσει το ζευγάρι του περσινού δραματικού τελικού, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης (ΝοvaSports Prime).

Διαβάστε επίσης:

Αταμάν: «Ήταν 10-15 προβοκάτορες» – Τι είπε για το επεισόδιο έξω από το ξενοδοχείο

Παπανικολάου: «Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο τρόπαιο θέλεις να είσαι η ομάδα που θα το πάρει»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε παίκτες μαχητές – Μηχανή νικών η Ρεάλ Μαδρίτης»

Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός ανήκει στο υψηλότερο επίπεδο – Γνωρίζει τι μπορεί να κάνει ο Αταμάν»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter