ΣΥΡΙΖΑ: Κατρακύλα της Ελλάδας στην Ελευθερία του Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Κατρακύλα της Ελλάδας στην Ελευθερία του Τύπου

«Το 2019 στην αντίστοιχη κατάταξη η χώρα βρισκόταν στη θέση 65. Το γεγονός ότι σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην θέση 108 και τελευταία στην Ε.Ε. αποτυπώνει την παρακμή της ελευθερίας του τύπου στη χώρα μας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας την είδηση της κατακρήμνισης της Ελλάδας στην κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου που δημοσίευσαν για το 2022 οι Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα.

«Ευχαριστούμε την ΝΔ που στην ανακοίνωση της χαρακτηρίζει υποτιμητικά την διεθνή οργάνωση ως “καμία ΜΚΟ”», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση και καταλήγει: «Έτσι απέδειξε και για τους πιο δύσπιστους ότι κρατάει το πρωτόκολλο που έχουν διεθνώς οι αυταρχικές και ακροδεξιές δυνάμεις».

Η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται ως απάντηση σε προηγούμενη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που έκανε ειρωνικά λόγο για «ΜΚΟ, που λειτουργεί με τα δικά της κριτήρια και όταν εμπλέκει ζητήματα που διερευνώνται και τα χρησιμοποιεί επιβαρυντικά, χωρίς η Δικαιοσύνη να έχει ολοκληρώσει το έργο της».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση κυβέρνησης – ΝΔ σε Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα για την καταβαράθρωση της Ελευθερίας του Τύπου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter