ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση φαιδρών πλασιέ συμφερόντων – Δεν συνταγογραφούν τα τεστ γιατί οι Έλληνες «δεν έχουν κουλτούρα»

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση φαιδρών πλασιέ συμφερόντων – Δεν συνταγογραφούν τα τεστ γιατί οι Έλληνες «δεν έχουν κουλτούρα»

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το μείζον θέμα των μοριακών τεστ πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Η Κύπρος «αδειάζει» τον Άδωνη για τα… «αναξιόπιστα» και «κινέζικα» PCR (Video)

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: «Μετά τον τηλε-υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη που δήλωσε ότι τα μοριακά τεστ στην Κύπρο είναι πιο φθηνά γιατί είναι χαμηλής αξιοπιστίας, στην προσπάθεια να δικαιολογήσει το υψηλό κόστος και τη μη συνταγογράφησή τους στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και το τερμάτισε».

«Είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη εχθές το βράδυ στο Kontra ότι η κυβέρνηση δεν συνταγογραφεί τα τεστ γιατί αυτό θα οδηγούσε σε υπερσυνταγογράφηση. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα γιατί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει συνταγογράφηση των μοριακών τεστ χωρίς αυτόν τον κίνδυνο, είπε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει η κατάλληλη κουλτούρα!», τονίζει η Κουνδούρου.

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οι άνθρωποι είναι πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων μέσα σε συνθήκες υγειονομικής τραγωδίας. Και στην προσπάθειά τους να διασφαλίσουν με νύχια και με δόντια αυτά τα συμφέροντα δεν θα διστάσουν να ξεπέσουν στο τελευταίο σκαλοπάτι της γελοιοποίησης και του αυτοεξευτελισμού», καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter