ΣΥΡΙΖΑ: Με 20 υπέρ, 10 κατά και 8 λευκά πέρασε η πρόταση Κασσελάκη για Συνέδριο τον Φεβρουάριο

ΣΥΡΙΖΑ: Με 20 υπέρ, 10 κατά και 8 λευκά πέρασε η πρόταση Κασσελάκη για Συνέδριο τον Φεβρουάριο

Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην ψηφοφορία η οποία διεξήχθη μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης «πέρασε» η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για την διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον προσεχή Φεβρουάριο με 20 υπέρ, 10 κατά και 8 λευκά.

Ο πρόεδρος του κόμματος είχε προτείνει στην εισήγησή του τη διεξαγωγή του συνεδρίου στις 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024.

Στρατηγικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είναι ο σχηματισμός αυτοδύναμης προοδευτικής κυβέρνησης στις επόμενες εθνικές εκλογές. Αυτό ξεκαθάρισε, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, μιλώντας μέσω διαδικτύου, από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται, ο Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με την εισήγησή του, η στρατηγική αυτή στόχευση συνδυάζεται με την τακτική συμμαχιών με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, απέναντι στις «νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ», με πρώτο δείγμα τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, και από δω και πέρα με επίκεντρο τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα επιμελητήρια και τους επιστημονικούς συλλόγους αλλά και τη Βουλή, «ενάντια στα οπισθοδρομικά νομοσχέδια της κυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Εισήγηση Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία για συνέδριο τον Φεβρουάριο

ΣΥΡΙΖΑ: Κρίσιμη συνεδρίαση στην Κουμουνδούρου με ανταλλαγή κειμένων και θέσεων

Νίκος Παππάς: Οποιος δεν θέλει την εκλογή προέδρου από τη βάση, να το πει ανοιχτά …Τέρμα στην αμφισβήτηση Κασσελάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter