ΣΥΡΙΖΑ: «Να αφήσει τους εξυπνακισμούς και να απαντήσει η κυβέρνηση αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων»

ΣΥΡΙΖΑ: «Να αφήσει τους εξυπνακισμούς και να απαντήσει η κυβέρνηση αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων»

«Να αφήσει τους εξυπνακισμούς και να απαντήσει η κυβέρνηση αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων» ζητάει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις του Documento για παρακολουθήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μέσω ΕΥΠ.

Στη νέα λίστα που δημοσιεύει το Documento βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Φλώρος, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Χαράλαμπος Λαλούσης, Αρχηγός ΓΕΣ, υπό παρακολούθηση μέσω ΕΥΠ.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Μετά τις χθεσινές ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ότι πέραν υπουργών επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων στόχος της ΕΥΠ ήταν και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε για μια ακόμη φορά το δρόμο των γελοίων υπεκφυγών και των επιθέσεων αντί των ξεκάθαρων απαντήσεων.

Τα πράγματα ωστόσο είναι πολύ σοβαρότερα από όσο νομίζουν, για να θαρρούν πως θα ξεφύγουν με αναφορές στον Αίσωπο και με εξυπνακισμούς.

Επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματα:

Είναι αληθές ότι η ΕΥΠ είχε ως στόχους παρακολούθησης τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας;

Μπορεί ο πολιτικός υπεύθυνος της ΕΥΠ και πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης, να το διαψεύσει κατηγορηματικά;

Θα περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Με την εθνική ασφάλεια της χώρας δεν πρόκειται να ανεχθούμε παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται ότι για μια ακόμα φορά, η κυβέρνηση απέναντι στις αποκαλύψεις απάντησε με τη γνωστή εξυβριστική της επιθετικότητα. Αντί για απαντήσει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τη λειτουργία των θεσμών, η κυβέρνηση βγάζει μπροστά τον κ. Οικονόμου που τον έχουν βάλει στον «αυτόματο» να μιλάει για μυθεύματα και μύθους του Αισώπου. Αφού του αρέσει τόσο πολύ ο Αίσωπος, ας του θυμίσουμε έναν μύθο του.

Ο Οικονόμου, ο Αίσωπος και τα κουδούνια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter