ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επικροτεί ή αποδοκιμάζει τη στοχοποίηση του Γιάννη Μπουρνού;

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επικροτεί ή αποδοκιμάζει τη στοχοποίηση του Γιάννη Μπουρνού;

Την κυβέρνηση κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για στοχοποίηση του βουλευτή Γιάννη Μπουρνού, ο οποίος δέχεται απειλές κατά της ζωής του.

«Την ημέρα που ο υπουργός Άμυνας αρνήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά κρίσιμα ερωτήματα για την εν κρυπτώ αποστολή όπλων στην Ουκρανία, τον κίνδυνο αποδυνάμωσης της εθνικής άμυνας και την επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και επιτέθηκε με αδιανόητο τρόπο στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, τα ακροδεξιά τρολ του Μεγάρου Μαξίμου στοχοποιούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Μπουρνού, με απειλές για τη ζωή του, την οικογένειά του και δημοσιεύουν ακόμα και τη διεύθυνσή του», δήλωσε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Ηλιόπουλος.

Παράλληλα, διατύπωσε ένα «σαφές ερώτημα» προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ρωτώντας τον εάν «επικροτεί ή αποδοκιμάζει τη στοχοποίηση και τις χυδαιότητες περί προδοσίας εναντίον του βουλευτή και αναπληρωτή Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», προειδοποιώντας τον πως «για οτιδήποτε συμβεί θα έχει την απόλυτη ευθύνη».

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την ενημέρωση αναφορικά με την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία, δεν δίστασε να επιτεθεί στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μίλησαν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και πέντε λεπτά μετά ήρθε ο συνάδελφος από τη Λέσβο (σ.σ. εννοούσε τον Γιάννη Μπουρνού), ο οποίος προφανώς είχε μιλήσει με κάποιον από εκεί (σ.σ. τη Λέσβο) και έκανε ερωτήσεις για τη διάταξη των οπλικών συστημάτων στο νησί. Πέντε λεπτά μετά από τις ομιλίες των αρχηγών. Αν είναι δυνατόν!».

Διαβάστε επίσης:

Σιωπητήριο στους αξιωματικούς με εντολή Παναγιωτόπουλου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter