ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ξεχνά ότι κυβερνά τέσσερα ολόκληρα χρόνια

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ξεχνά ότι κυβερνά τέσσερα ολόκληρα χρόνια

«Η συγγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το «όλοι φταίνε», ούτε με ψεύτικες παραιτήσεις υπουργών που σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά υποψήφιοι», επεσήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Διαβάστε σχετικά: Το «όλοι φταίμε» του Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη, είναι το νέο «μαζί τα φάγαμε»

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι δεν έγινε προχθές πρωθυπουργός αλλά κυβερνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και ηγείται μιας παράταξης που κυβέρνησε σχεδόν τα μισά χρόνια από τη μεταπολίτευση. Οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια απαξιώθηκαν και ξηλώθηκαν πολλές δικλείδες ασφαλείας, με βάση τις οποίες λειτουργούσαν ομαλά οι σιδηρόδρομοι τόσα χρόνια, που θα είχαν αποτρέψει το δυστύχημα. Και, κυρίως, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ανήλθε στην εξουσία με την υπόσχεση του επιτελικού κράτους και της αριστείας και αντί αυτού κυβερνά με ρουσφέτια και αναξιοκρατία παντού», τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου, κλείνοντάς τη δήλωσή της ως εξής.

«Πόσο πειστικό είναι να επιχειρεί να μας πείσει ότι όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια τώρα, θα τα κάνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές; Έρχονται στιγμές που η ουσία ξεπερνά την επικοινωνία και κανένας Αμερικανός επικοινωνιολόγος δεν μπορεί να τη διορθώσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter