ΣΥΡΙΖΑ: Ο «Λουδοβίκος» πρωθυπουργός βάζει να δοκιμάζουν το φαγητό του για να μην δηλητηριαστεί όπως οι μαθητές

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «Λουδοβίκος» πρωθυπουργός βάζει να δοκιμάζουν το φαγητό του για να μην δηλητηριαστεί όπως οι μαθητές

Την αντίδραση της Κουμουνδούρου προκάλεσε ένα έγγραφο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο αφορά τους ελέγχους και τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να ληφθούν για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ήπειρο…

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως η Περιφέρεια Ηπείρου/Διεύθυνση Υγιεινής & ΕΦΕΤ ΗΠΕΙΡΟΥ πρέπει «να προβούν σε έλεγχο τροφίμων και ποτών που θα παρασχεθούν» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Σε λίγο θα ζητήσει και «δοκιμαστές φαγητού» ο Μητσοτάκης!

«Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα» λένε από την Κουμουνδούρου και συνεχίζουν:

«Ως άλλος “Λουδοβίκος” βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση. Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter