ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσιάζεται το ευρωψηφοδέλτιο – Μήνυμα στήριξης από Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσιάζεται το ευρωψηφοδέλτιο – Μήνυμα στήριξης από Τσίπρα

Στη σημερινή κεντρική εκδήλωση στις 7 το απόγευμα στον «Ελληνικό Κόσμο», όπου θα παρουσιαστούν οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ανθρώπους της Κουμουνδούρου, το στίγμα θα δώσει με την ομιλία του ο Στ. Κασσελάκης, η οποία θα έχει κατά κύριο λόγο θετικό πρόσημο, με προτάσεις και λύσεις για την ανατροπή. Αυτό άλλωστε ήταν το κύριο θέμα συζήτησης του χτεσινού Εκτελεστικού Γραφείου.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 42 υποψηφίους, οι 35 έχουν αναδειχθεί στις προκριματικές εκλογές (τη θέση Παπανώτα παίρνει ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος), οι δύο είναι οι νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά, και οι υπόλοιποι πέντε (τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας), επιλογής Κασσελάκη, θα παρουσιαστούν σήμερα.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν πως χθες τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου ζήτησαν από τον Στ. Κασσελάκη να μην τους αποκαλύψει τα 5 ονόματα, προκειμένου να μην υπάρξουν τυχόν διαρροές…

Μήνυμα από Τσίπρα

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο Αλέξης Τσίπρας. «Ο πρώην πρωθυπουργός θα παραστεί στη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προκειμένου να στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών» τονίζουν οι συνεργάτες του και συμπληρώνουν:

«Αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Περιοδεία στα νησιά

Το Σάββατο το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκινά τη λεγόμενη ναυτική εβδομάδα, με μια μεγάλη περιοδεία σε 26 νησιά, η οποία θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Δευτέρα. Ο Στ. Κασσελάκης θα επισκεφθεί τα νησιά Σύρο, Πάρο, Νάξο, Αμοργό, Αστυπάλαια, Χάλκη, Σύμη, Καστελόριζο, Ρόδο, Τήλο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Αγαθονήσι, Λειψούς Αρκιούς, Πάτμο, Ικαρία, Φούρνους, Σάμο, Χίο, Ψαρά, Μυτιλήνη, Αη Στράτη, Λήμνο και Σκύρο.

Θα πραγματοποιηθούν επαφές με κατοίκους, εργαζόμενους, επιχειρηματίες και φορείς και θα αναδειχθούν θέματα που αφορούν τη νησιωτικότητα. Στην Κω θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Υγεία.

Διαβάστε επίσης:

Μπαρούτι η Μέση Ανατολή: «Αναχαιτίσαμε drones», λέει η Τεχεράνη – «Πυραυλικά πλήγματα», αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Κύρτσος: «Καλάθι των νονών» όχι καλάθι του νοικοκυριού

Αστυνομική βία: «Θα κυνηγήσω το δίκιο μου» – Καταγγέλλει στο Documento η 28χρονη – θύμα του αστυνομικού που της έσπασε το χέρι

ΟΗΕ: «Μπλόκο» από τις ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης – «Στο χείλος της αβύσσου η Μέση Ανατολή»

Φοιτητές Ιατρικής: «Είμαστε μάρτυρες της διάλυσης του ΕΣΥ» – Η απαράδεκτη κατάσταση με σφραγίδα Μητσοτάκη

Αστυνομική βία: «Θα κυνηγήσω το δίκιο μου» – Καταγγέλλει στο Documento η 28χρονη – θύμα του αστυνομικού που της έσπασε το χέρι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter