ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Η καθεστωτική αντίληψη συνεχίζεται αμείωτη – Δεν κατάλαβαν τίποτα από τις εκλογές»

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Η καθεστωτική αντίληψη συνεχίζεται αμείωτη – Δεν κατάλαβαν τίποτα από τις εκλογές»

«Δεν κατάλαβαν τίποτα στη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» λένε από την Κουμουνδούρου με αφορμή τα όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης το πρωί στην ΕΡΤ.

Αιχμές και υποσχέσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για κόμματα που οργάνωναν «φιέστες» -όπως είπε χαρακτηριστικά- για τα Τέμπη, κατηγόρησε όσους οργάνωσαν εκδηλώσεις για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το έγκλημα, υποστήριξε ότι η ΝΔ ανέλαβε μια Ελλάδα που είχε «φτάσει στα τάρταρα», δεσμεύτηκε για φοροελαφρύνσεις στους ελεύθερους επαγγελματίες (το αντίθετο από αυτό που πράττει επί της ουσίας η κυβέρνηση), υποσχέθηκε περισσότερες εκκενώσεις καταλήψεων στα πανεπιστήμια, περισσότερες συλλήψεις και για ακόμα μια φορά απέρριψε τις προτάσεις για μείωση του ΦΠΑ, χρησιμοποιώντας ξανά το τρομολαγνικό επιχείρημα περί χρεοκοπίας… Επίσης, άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του πρωθυπουργού, παραδεχόμενος πως το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, κόστισε εκλογικά.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Π. Μαρινάκης προανήγγειλε στροφή επί το συντηρητικότερο και επανέφερε το δόγμα “νόμος και τάξη”, προσπαθώντας να ξανασυσπειρώσει την “παραδοσιακή βάση” της ΝΔ. Επιπλέον, επιχείρησε προσχηματικά να απολογηθεί για την υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών. Ελπίζουμε να καταλάβουν στην κυβέρνηση πως η λύση σε αυτό είναι να ακολουθήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και να προχωρήσει επιτέλους στη μείωση του ΦΠΑ» τονίζουν από την Κουμουνδούρου και συμπληρώνουν:

«Ο κ. Μαρινάκης όμως δυστυχώς δεν έμεινε μόνο σε αυτά, αλλά έφτασε στο σημείο να επιτεθεί όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ (αναμενόμενο), αλλά ακόμα και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας και τους συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών για “εργαλειοποίηση” της τραγωδίας επειδή δεν του ζήτησαν την… άδεια να κάνουν εκδήλωση. Η καθεστωτική αντίληψη συνεχίζεται αμείωτη».

Διαβάστε επίσης: 

Ηλεία: Πατέρας έξι παιδιών ο 37χρονος που δολοφόνησε την ανιψιά του – Δεν λέει πού είναι το κατσαβίδι, οι εκτιμήσεις για το κίνητρο

Εικόνισμα κάνουν τον Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ στη Νέα Δημοκρατία αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποιος τον πληρώνει!

Ηλεία: Πειθαρχικός έλεγχος στους δικαστές που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο

Αιχμές Μπακογιάννη: «Καιρός να παρκάρουν κάποια καλάμια» – Η ατάκα περί ανασχηματισμού (Video)

Ο καύσωνας είναι εδώ: Καμίνι για τρεις ημέρες η χώρα – Πότε ξεκινούν οι δύσκολες ώρες (LIVE)

Ηλεία: Ο εφιάλτης από τη δολοφονία της 11χρονης στοιχειώνει τα όνειρα των «έντιμων» δικαστών της Ζακύνθου

Singapore Airlines: Ανακοινώθηκαν οι αποζημιώσεις – Πόσα χρήματα θα πάρουν οι τραυματίες επιβάτες του Boeing

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter