ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση»

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση»

«Πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής “εγκληματική οργάνωση” δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλά της» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο Παύλος Μαρινάκης είχε επιτεθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για ένα σκίτσο του Ηλία Μακρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις, ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως “εγκληματική οργάνωση” δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλά της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».

Αντιπαράθεση για το σκίτσο Μακρή

Νωρίτερα, με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης είχε εκφράσει τον θυμό του για ένα σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή, στο οποίο τον εμφάνιζε με σώμα σκύλου. «Εκτός από τα σιχάματα της “δημοσιογραφίας” υπάρχουν και τα βοθρολύματα της “γελοιογραφίας” » έγραψε μεταξύ άλλων ο Κρητικός βουλευτής.

Ο Παύλος Μαρινάκης στη συνέχεια, έκανε λόγο για «κατάπτυστη πρακτική στοχοποίησης» από τον Παύλο Πολάκη και για «ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

Διαβάστε επίσης: 

Μαξίμου: Πονοκέφαλος για τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια

Ιερά Σύνοδος: Ομόφωνο «όχι» στον γάμο ομοφύλων και την τεκνοθεσία – Οι δύο επιστολές που ετοιμάζει

Η αγανάκτηση των αγροτών πιέζει τις Βρυξέλλες λίγο πριν τις Ευρωεκλογές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter