ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο στον απόηχο των εσωκομματικών εξελίξεων

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο στον απόηχο των εσωκομματικών εξελίξεων

Τα επόμενα βήματα για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητηθούν στη σημερινή (15:30) συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, η οποία θα γίνει στον απόηχο της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής.

Το Εκτελεστικό Γραφείο θα συνεδριάσει υπό τον Στέφανο Κασσελάκη και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος οι εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, μετά την αποχώρηση των στελεχών της «Ομπρέλας» αλλά κυρίως θα αναζητηθεί τρόπος για εξωστρεφείς δράσεις σχετικά με ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Απούσα αναμένεται να είναι η Έφη Αχτσιόγλου, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τις οποίες όπως επισημαίνουν από το περιβάλλον της δεν μπορεί να αναβάλει και έχει σχετικά ενημερώσει και την Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς τη συμμετοχή της Εφης Αχτσιόγλου η νέα συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου

Επισημαίνεται ότι στο Εκτελεστικό Γραφείο μετέχουν ex officio ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, οι γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος (χωρίς δικαίωμα ψήφου).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter