ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς τη συμμετοχή της Εφης Αχτσιόγλου η νέα συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς τη συμμετοχή της Εφης Αχτσιόγλου η νέα συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου

Με την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, αλλά χωρίς τη συμμετοχή της Εφης Αχτσιόγλου συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, το Εκτελεστικό Γραφείο με θέμα τον πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό του κόμματος.

Θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, μετά την αποχώρηση των στελεχών της αριστερής πτέρυγας/Ομπρέλας αλλά κυρίως θα αναζητηθεί τρόπος για εξωστρεφείς δράσεις σχετικά με ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασίζουν το Σαββατοκύριακο για έξοδο Αχτσιόγλου και… Σία

Εχει πολιτική (και συμβολική) σημασία το αν παραστεί στη συνεδρίαση του 8μελούς οργάνου η Εφη Αχτσιόγλου. Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν θα παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τις οποίες όπως επισημαίνουν από το περιβάλλον της δεν μπορεί να αναβάλει και έχει σχετικά ενημερώσει και την Κουμουνδούρου. Αν και επισημαίνεται ότι δεν αφορά σε πολιτικούς λόγους, και δεν έχει πολιτική διάσταση η απουσία της, ο χρόνος που εξελίσσεται αυτή η απουσία εξ αντικειμένου αποκτά σημασία, λόγω του φορτισμένου κλίματος στην Κουμουνδούρου, μετά τη συγκρουσιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τις αποχωρήσεις των στελεχών της Ομπρέλας.

Η Εφη Αχτσιόγλου, μαζί με τη Ρένα Δούρου και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μετέχει στο όργανο ως μία από τις τρεις γυναίκες που είχαν εκλεγεί πρώτες στην Κεντρική Επιτροπή.

Σημειωτέον ότι μετέχουν ex officio ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, οι γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος (χωρίς δικαίωμα ψήφου).

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Nα χυθεί άπλετο φως στο ναυάγιο της Πύλου (Photos – Video)

Εξεταστική για το «έγκλημα των Τεμπών»: Υπερψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απών ο Μητσοτάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter