ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ της αναβολής των εκλογών η Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ της αναβολής των εκλογών η Αχτσιόγλου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr, οι ανυπολόγιστες καταστροφές σε Καρδίτσα, Βόλο και Τρίκαλα, αλλά -κυρίως- λόγω των νεκρών από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίες Daniel οδηγούν την Έφη Αχτσιόγλου στο να προκρίνει την αναβολή των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών.

Αυτήν την ώρα η υποψήφια πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται τον Βόλο προκειμένου να αποκτήσει πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί και να συνομιλήσει με κατοίκους, μεταφέροντάς τους τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και επισημαίνοντας την ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις αποκατάστασης.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές είναι εκτός ελέγχου και χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα τον τελικό αριθμό των νεκρών που θα αφήσει πίσω της η κακοκαιρία, φαίνεται πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση η συναίνεση της πρώην υπουργού Εργασίας στην αναβολή της εκλογικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Νίκος Παππάς, αιτήθηκε τη μετάθεση της εκλογικής διαδικασίας κατά μία εβδομάδα, με τον Στέφανο Τζουμάκα να συμφωνεί.

Διαβάστε σχετικά: Μετάθεση των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των έκτακτων συνθηκών, ζητά ο Νίκος Παππάς

Αναβολή των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ ζητά και ο Στέφανος Τζουμάκας

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter