Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Μεταναστευτικό με Αγαπηδάκη αλλά χωρίς Στεφανή

Διευρυμένη σύσκεψη για το μεταναστευτικό πραγματοποιείται σήμερα στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία θα συμμετέχει η Ειρήνη Αγαπηδάκη αλλά όχι ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Στην Σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις το πρόγραμμα δημιουργίας Κέντρων κλειστού τύπου όπως και η μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα. 

Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, η Επιτρόπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ylva Johansson, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, η υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και η Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Στις 11:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης της ENVIPCO στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Παλλήνη Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Παραμένει η Μόρια ενώ ανοίγουν νέα κλειστά κέντρα για πρόσφυγες (Video)