Τα Fake News του Protagon για την Παπακώστα και η πολιτική καλλιέργειας φόβου

Τα Fake News του Protagon για την Παπακώστα και η πολιτική καλλιέργειας φόβου

Πολύ ψέμα κυκλοφόρησε χθες όταν έγινε γνωστό ότι η κυρία Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλε παραίτηση στον Πρωθυπουργό που τελικώς δεν έγινε δεκτή. 

Το Protagon έγραψε διαλόγους περί “φόβου” της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, ότι δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό της την ίδια ώρα που η ίδια η κυρία Παπακώστα μέσω της επιστολής παραίτησης έκανε λόγο για θέματα ηθικής. 

Γράφει το σάιτ: «Αλέξη φοβάμαι», φέρεται να είπε, σύμφωνα με τη σχετική διαρροή από το Μαξίμου, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στον Πρωθυπουργό, με αφορμή τα απειλητικά μηνύματα των οποίων έγινε αποδέκτης τα τελευταία 24ωρα, και του υπέβαλε την παραίτησή της. 

Ο κ. Τσίπρας ωστόσο, δεν την έκανε δεκτή και αντίθετα την παρότρυνε να μην υποκύψει σε πρακτικές εκφοβισμού για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα δώσει στην κυβέρνησή του και την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών αμέσως μετά. 

Προφανώς ο Πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται καν την ειρωνεία, η αρμόδια υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη να δηλώνει ότι ζει σε μια χώρα όπου φοβάται, να δηλώνει δηλαδή ανεπαρκής στη δουλειά που της έχει αναθέσει. Και παρ’ όλ’ αυτά να την κρατάει στο πόστο της. 

Ιστορίες για αγρίους δηλαδή για να καλλιεργήσουν το Νεοδημοκατικό αφήγημα περί “ανομίας” και με μόνο στόχο να τρομάξουν τον πολίτη. 

Το γεγονός ότι η κυρία Παπακώστα ουδέποτε επικαλέστηκε αυτούς τους λόγους είναι μια μικρή λεπτομέρεια που κάποιοι δεν ήθελαν να αφήσουν να τους χαλάσει την “ιστορία” που είχαν φτιάξει στο μυαλό τους.

Η επιστολή παραίτησης

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Διαγράφηκα από τη Νέα Δημοκρατία επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ίδρυσα το κόμμα της Νέας Ελληνικής Ορμής και συμμαχώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Επειδή “ειδήμονες” από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter