Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Νικ Τζόνας και Κένταλ Τζένερ

Τα κλασικά αυτοκίνητα στο Χόλυγουντ

Κάτι πρέπει να έχει το νερό στο Χόλυγουντ το οποίο επηρεάζει τους νέους stars αυτές τις ημέρες και εμφανίζονται / κυκλοφορούν με κλασικά αυτοκίνητα.

Μετά την Κένταλ Τζένερ, και τις αναρτήσεις της στα social media για το πόσο όμορφα νοιώθει οδηγώντας αυτοκίνητα προηγούμενων δεκαετιών, ήρθε η σειρά του Νικ Τζόνας. Ο τραγουδιστής, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός εμφανίστηκε στους δρόμους του Χόλυγουντ να οδηγεί ένα Ford Thunderbird.

Η απόκτηση του Old School ανοιχτού αυτοκινήτου δεν είναι έκπληξη για τον Τζόνας αφού όλοι γνωρίζουν την αγάπη του για τα κλασικά αυτοκίνητα. «Δεν είμαι ένας συλλέκτης παλαιών αυτοκινήτων. Απλά μου αρέσουν. Έχουν μία διαφορετική αύρα, μία άλλη αίσθηση. Ιδιαίτερα το Thunderbird, που για κάποιους είναι επένδυση καθώς η αξία του ανεβαίνει. Είπε ο Νικ Τζόνας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.