Τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου κατά του Νίκου Παππά

Τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου κατά του Νίκου Παππά

Μετά την κλήρωση για το Ειδικό Δικαστήριο κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της Ελένης Τουλουπάκη, ακολούθησε η αντίστοιχη διαδικασία για τη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου κατά του Νίκου Παππά. Ίδια εισαγγελέα της έδρας ανέδειξε η κληρωτίδα και για τα δύο Ειδικά Δικαστήρια.

Διαβάστε επίσης: Τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου κατά Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη

Σε σχέση με τους δικαστές του Αρείου Πάγου, κληρώθηκαν οι Γεωργία Κατσιμαγκλή, Δήμητρα Ζώη, Ελένη Κατσούλη, Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, Ανθή Γκάμαρη, Μυρσίνη Παπαχίου και Μαρουλιώ Δαβίου, ενώ αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Κατερίνα Κρυσταλίδου, Ολγα Σχετάκη-Μπονάτου και Χρήστος Κατσιάνης.

Από το Συμβούλιο της Επικρατείας κληρώθηκαν οι Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου, Κασιανή Μαρίνου, Σταυρούλα Κτιστάκη, Μαρία Σωτηροπούλου, Μιχαήλ Πικραμένος και Ρωξάνη Γιαννουλάτου, ενώ αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Ιφιγένεια Αργυράκη, Παναγιώτης Τσούκας και Αγορίτσα Σδράκα.

Ως προς την εισαγγελέα του Ειδικού Δικαστηρίου, πρόκειται για την Όλγα Σμυρλή, που θα έχει τον ίδιο ρόλο και στο Ειδικό Δικαστήριο κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το στραπάτσο της πλειοψηφίας και την απόσυρση του κακουργήματος της δωροληψίας, ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής παραπέμπεται για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος σε σχέση με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, με τον οποίο για πρώτη φορά οι καναλάρχες αναγκάστηκαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Φώτης Κουβέλης για τον Νίκο Παππά και το Ειδικό Δικαστήριο (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter