Τα μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ online

Τα μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ online

Μετά το προσωρινό κλείσιμο των θεάτρων του Μπρόντγουεϊ και του Γουέστ Εντ (η πρώτη φορά που κλείνει μετά το 1939) στην προσπάθεια να επιβραδυνθεί η μετάδοση του κορονοϊού, ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ προσφέρει μέσα από το κανάλι του στο Youtube ελεύθερη διαδικτυακή πρόσβαση σε μία παραγωγή του κάθε εβδομάδα.

Η πρώτη που θα ανέβει online είναι το «Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat» γνωστό και ως «Joseph», το οποίο βασίζεται στην ιστορία του βιβλικού Ιωσήφ. Θα προβληθεί στην εκδοχή που ανέβηκε πριν από είκοσι χρόνια με πρωταγωνιστές τον Τόνι Όσμοντ, την Τζόαν Κόλινς και τον Ρίτσαρντ Ατένμπορο.

Το μιούζικαλ θα ανέβει απόψε στο Youtube στις 21.00 ώρα Ελλάδος και θα είναι προσβάσιμο μόνο για 48 ώρες. Την επόμενη Παρασκευή σειρά έχει το «Jesus Christ Superstar» σε παραγωγή 2012, με πρωταγωνιστές τους Τιμ Μίντσιν, Μελ Σι και Κρις Μόιλς.

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ παρ’ ότι περνά τις τελευταίες σε απομόνωση, όπως ο μισός πληθυσμός του πλανήτη, έχει συνεχή επικοινωνία με τους θαυμαστές του για τους οποίους παίζει στο πιάνο αγαπημένα τραγούδια.

Για να παρακολουθήσετε το κανάλι πατήστε εδώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter