Τα μοντέλα της Porsche κινούνται αυτόνομα μέσω tablet

Τα μοντέλα της Porsche κινούνται αυτόνομα μέσω tablet

Οι μηχανικοί της Porsche εφοδιάζονται με tablet, ώστε να είναι σε θέση να οδηγήσουν αυτόνομα τα προς επισκευή οχήματα στη θέση τους

Σε συνεργασία με τη νεοσυσταθείσα εταιρεία Kopernikus Automotive, η Porsche σκοπεύει στα μέσα του έτους να παρουσιάσει μια τεχνολογία με την οποία οι μηχανικοί θα έχουν την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας ένα tablet, να οδηγήσουν το όχημα στην κατάλληλη θέση, ώστε να ανυψωθεί στους γρύλους και να επισκευαστεί. Η Kopernikus Automotive ειδικεύεται σε αυτόνομα οχήματα, κάτι που σημαίνει πως την όλη διαδικασία θα την κάνει το αυτοκίνητο, αυτόνομα.

Η πλατφόρμα ονομάζεται Startup Autobahn και οι μηχανικοί θα μπορούν να καθοδηγούν το αυτόνομο όχημα στο συνεργείο της εταιρείας.

Θα συμπληρωθούν συνολικά πάνω από 1.000.000 εικονικά χιλιόμετρα δοκιμών (σε εικονικές τοποθεσίες), όχι μόνο για την κατάλληλη τοποθέτηση του οχήματος στο συνεργείο, αλλά και εκτός κτιριακής μονάδας, με το αυτοκίνητο να αναπτύσσει ανώτατη ταχύτητα της τάξης των 7 χ.α.ω.

Οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν και τα συμπεράσματα που θα βγουν, θα οδηγήσουν τους εμπλεκόμενους του πλάνου, στην ταχύτερη ανάπτυξη και βελτίωσή του.

Πηγή: Porsche

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter