Τα παιδιά Καραμανλή σε αντίθεση με αυτά του Μητσοτάκη, έδωσαν εξετάσεις και περασαν

Τα παιδιά Καραμανλή σε αντίθεση με αυτά του Μητσοτάκη, έδωσαν εξετάσεις και περασαν

Ο κύριος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την Πέμπτη αιφνιδίως διά του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να εγγράψει την κόρη του στο πανεπιστήμιο. Για την ακρίβεια σε ένα από τα πιο ακριβά πανεπιστήμια του κόσμου.

H επιλογή του πρωθυπουργού να ανακοινώνει αυτό το ταξίδι και την σκοπιμότητα του, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες παιδιά έμειναν εκτός πανεπιστημίων με δική του απόφαση, είναι το λιγότερη προκλητική.

Διαβάστε επίσης: Τετραήμερο στις ΗΠΑ για τον πρωθυπουργό μετά τα τριήμερα στα νησιά και σε βίλες φίλων

Ενώ λοιπόν όλη η Ελλάδα μάθαινε πως η κόρη του πρωθυπουργού θα φοιτήσει σε ένα πανάκριβο αμερικανικό πανεπιστήμιο (Yale), χωρίς να χρειαστεί να μπει στον «κόπο» των πανελληνίων και να αποδείξει εαυτόν, σε μία άλλη μεγάλη πολιτική οικογένεια, συνέβαινε κάτι πολύ διαφορετικό.

Και τα δύο παιδιά του Κώστα Καραμανλή, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη, συμμετείχαν κανονικά στις πανελλήνιες εξετάσεις, επιτυγχάνοντας μάλιστα την είσοδο τους στις σχολές της αρεσκείας τους. Η Αλίκη στις πολιτικές επιστήμες, και ο Αλέξανδρος στην διοίκηση επιχειρήσεων.

Βέβαια, αν το σκεφτούμε καλύτερα ούτε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδέποτε μπήκε στην δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων. Έφυγε κατευθείαν για το εξωτερικό και γύρισε όπως έφυγε για να διοριστεί επί κυβέρνησης Σημίτη στην εθνική τράπεζα, σε μία παχυλά αμειβόμενη θέση.

Γιατί ακόμη και στη Δεξιά υπάρχει διαφοράς νοοτροπίας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter