Τα πήρε ο Τραμπ με τον Τριντό μετά το βίντεο που δείχνει να τον κοροϊδεύει (Video)

Τα πήρε ο Τραμπ με τον Τριντό μετά το βίντεο που δείχνει να τον κοροϊδεύει (Video)

Για ακόμη μία φορά ο Ντόναλντ Τραμπ έβγαλε τον κακό του εαυτό. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά μπήκε ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό.

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που δεχόταν από δημοσιογράφους και έχοντας στο πλευρό του την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ που αν κρίνουμε από την στάση του σώματός της κάθε άλλο παρά ευδιάθετη δείχνει, ο Αμερικανός πρόεδρος κλήθηκε να σχολιάσει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τον Καναδό πρωθυπουργό και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες να τον… κοροϊδεύουν.

Αφού αρχικά τον χαρακτήρισε ως… «ωραίο τύπο» στη συνέχεια άρχισε να τα χώνει.  «Ειλικρινά, ο Τριντό είναι ένας ωραίος τύπος. Τον βρίσκω πολύ ωραίο τύπο. Αλλά ξέρετε, η αλήθεια είναι ότι τον εγκάλεσα για το γεγονός πως δεν πληρώνει (σ.σ. ο Καναδάς στο ΝΑΤΟ) το 2% και φαντάζομαι ότι δεν είναι και πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Κάποιοι από εσάς, ήσασταν εκεί. Δεν πληρώνει το 2% και πρέπει να το πληρώνει, ο Καναδάς είναι, έχουν λεφτά. Οπότε τον εγκάλεσα γι’ αυτό και είμαι σίγουρος πως δεν του άρεσε, αλλά έτσι είναι. Κοιτάξτε, εκπροσωπώ τις ΗΠΑ. Θα έπρεπε να πληρώνει περισσότερα και το καταλαβαίνει. Οπότε, μπορώ να καταλάβω πως δεν είναι πολύ ευχαριστημένος αλλά έτσι είναι».

Στη συνέχεια, δε δίστασε να τα βάλει και με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μρκελ, που ήταν ακριβώς δίπλα του λέγοντας ότι επίσης η Γερμανία «είναι λίγο κάτω από το όριο, αλλά θα το συζητήσουμε».

Και επειδή αρκετά σχολιάστηκε για τις μακράς διάρκειας συνεντεύξεις του, ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να μην δώσει καμία σήμερα και να φύγει απευθείας για την Ουάσινγκτον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter