Τα ψέματα του Θεοδωρικάκου ενώ η Αττική βυθιζόταν στο χιόνι

Τα ψέματα του Θεοδωρικάκου ενώ η Αττική βυθιζόταν στο χιόνι

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ήταν εξαφανισμένος για σχεδόν τρεις μέρες αλλά μερικοί υπουργοί έκαναν τη δουλειά τους. Με λίγα λόγια έλεγαν τα ψέματα που τόσο καλά έχουν μάθει και με τα οποία πολιτεύονται.

Εκεί, τη Δευτέρα, όταν η κυβέρνηση δεν είχε πάρει ΚΑΝΕΝΑ μέτρο για την κακοκαιρία που είχε προβλεφθεί από τους μετεωρολόγους και αφού άρχισαν να βλέπουν ότι τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Άκης Θεοδωρικάκος, εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του φιλοκυβερνητικού ΣΚΑΪ για να προπαγανδίσει το ανύπαρκτο.

Εκεί οι τηλεθεατές έμαθαν πως «εκεί έξω» (κάπου τέλος πάντων) είναι 4.000 αστυνομικοί σε 900 οχήματα που ήταν έτοιμοι να παρέμβουν εάν κάποιος χρειαζόταν.

Και βέβαια δεν είπε πού τους έχουν διαθέσει, ποιος έχει δώσει εντολή, ποιος τους επόπτευε. Δεν αναφέρθηκε σε καμία τέτοια οργάνωση ενόψει της καταιγίδας που ήταν πλέον σε εξέλιξη.

Και όλα αυτά όταν έχει υπάρξει καταγγελία των ίδιων των αστυνομικών στο παρελθόν πως γίνονται… μαϊμού περιπολίες και πως δεν έχουν προσωπικό!

Πάντως μετά τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου υπάρχουν αστυνομικοί που διερωτώνται «που ήταν όλοι αυτοί» γιατί ήταν άφαντοι!

Γιατί όπως λένε, δεν είδαν αστυνομικούς, ούτε στην Αττική Οδό, ούτε στη Μεσογείων, ούτε στην Κηφισίας, ούτε πουθενά..

Λένε μάλιστα πως ήταν αρκετά «σπάνιοι» στο Λεκανοπέδιο και σημειώνουν πως τη μόνη φορά που τους είδαν ήταν μια ομάδα ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόβλεψης και Καταστολής Εγκληματικότητας) που μετέφερε ένα παιδάκι στην Αττική Οδό, σκηνή που την έδειχναν πρωί-μεσημέρι-βράδυ όλα τα φιλοκυβερνητικά κανάλια.

Αυτά λένε οι ίδιοι οι Αστυνομικοί διαψεύδοντας τον υπουργό που βέβαια κάνει τη δουλειά του:

Λέει ψέματα!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter