Τα SUV της BMW αποκτούν επιθετική εμφάνιση

Τα SUV της BMW αποκτούν επιθετική εμφάνιση

Ειδικές εκδόσεις των Sports Activity Vehicle και Sports Activity Coupe (BMW X5 Special Edition και X6 M Sport Edition). Τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από το Δεκέμβριο του 2017.

Η αυτοπεποίθηση σε όλες τις συνθήκες και η απεριόριστη οδηγική απόλαυση παντός εδάφους είναι κοινά χαρακτηριστικά των μοντέλων BMW X5 και BMW X6. Τα Sports Activity Vehicle (SAV) και Sports Activity Coupe (SAC) ετοιμάζονται τώρα να υποδεχτούν δύο ειδικές εκδόσεις που αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα τους.

Η BMW X5 Special Edition συνδυάζει το πακέτο M Sport με δερμάτινη ταπετσαρία Dakota, συμπεριλαμβανομένων θερμαινόμενων καθισμάτων για οδηγό και συνοδηγό. Ο συνδυασμός Alcantara/δερμάτινης ταπετσαρίας σε Anthracite/Black και με το σήμα M στο δερμάτινο κάθισμα διατίθεται εναλλακτικά χωρίς επιπλέον κόστος. Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν δερμάτινη ταπετσαρία Merino της συλλογής BMW Individual σε πέντε αποχρώσεις. Επιπλέον, η BMW X5 Special Edition διατίθεται με θερμοανακλαστικά κρύσταλλα και οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών – Multifunctional Instrument Display (μη διαθέσιμη για την BMW X5 xDrive40e iPerformance). Όλες οι εκδόσεις της BMW X5 διατίθενται σε μορφή Special Edition, με εξαίρεση την BMW X5 M50d.

Η εξωτερική μεταλλική απόχρωση Long Beach Blue και οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε Carbon Fibre είναι αποκλειστικά στοιχεία του πακέτου M Sport Edition για την BMW X6. Εναλλακτικά, διατίθενται αποχρώσεις Carbon Black και Mineral White. Η M Sport Edition διαθέτει επίσης τον εξοπλισμό του πακέτου M Sport και ζάντες αλουμινίου Μ 20 ιντσών (επίσης αποκλειστικές) σε σχέδιο διπλών ακτίνων και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω. Ζάντες αλουμινίου Μ 21 ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω προσφέρονται κατόπιν παραγγελίας για την ειδική έκδοση. Όλες οι εκδόσεις κινητήρων του Sports Activity Coupe διατίθενται σε M Sport Edition, με εξαίρεση το μοντέλο BMW X6 M50d.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter