Τα τελευταία λόγια της 29χρονης στην Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω – Συνέχισε να με χτυπάς»

Τα τελευταία λόγια της 29χρονης στην Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω – Συνέχισε να με χτυπάς»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου από τον ίδιο της τον πατέρα. 

Όπως όλα δείχνουν, ο φόνος είχε και ρατσιστικό κίνητρο αφού ο πατέρας, σκότωσε την άτυχη νεαρή καθώς δεν ενέκρινε την σχέση της με έναν άνδρα με καταγωγή από το Αφγανιστάν, ενώ παράλληλα μπορεί να ενταχθεί στην κατηγορία της γυναικοκτονίας. 

Διαβάστε επίσης: Ρατσιστικό έγκλημα στην Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του γιατί είχε σχέση με Αφγανό

«Από τότε που γνώρισες αυτόν τον Αφγανό δεν έρχεσαι να με δεις. Δεν είναι αυτός για σένα, να τον διώξεις», με αυτά τα λόγια ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ πατέρα και κόρης τη μοιραία ημέρα.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όσο η αντιπαράθεση γινόταν όλο και πιο έντονη, ώσπου ο 52χρονος πήρε ένα μεταλλικό αντικείμενο και χτύπησε την 29χρονη κόρη του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, λίγο πριν ξεψυχήσει από τα χτυπήματα το άτυχο κορίτσι, φέρεται να είπε στον 52χρονο: «Μπαμπά φεύγω. Σε αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 52χρονος, μετά την αποτρόπαια πράξη του, έθαψε το άψυχο σώμα της 29χρονης πίσω από το σπίτι τους.

Ο 52χρονος παιδοκτόνος, μιλώντας χθες στο Open TV και εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο

Ο δράστης έλαβε προθεσμία από την εισαγγελία Κέρκυρας για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

Εξάλλου χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή «πάλεψε» για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν “σκύλα”, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter