Τελευταίες μέρες για τη Fiat στο Τορίνο

Τελευταίες μέρες για τη Fiat στο Τορίνο

Για δύο ακόμη ημέρες η Fiat και πολλά από τα μοντέλα της θα βρίσκονται στους δρόμους και τις πλατείες του Τορίνο.

Κάτω από τα φώτα της εκδήλωσης «Luci d’Artista», τα αυτοκίνητα φωτογραφίζονται από καλλιτέχνες, δίνοντας έτσι γιορτινό τόνο στην πόλη, που όλο αυτό το διάστημα φιλοξενεί στους δρόμους της τα μοντέλα της εταιρείας.

-Tappeto Volante: Από τον Ντάνιελ Μπούρεν και σημαίνει ιπτάμενο χαλί. Η τοποθεσία είναι η Piazza Palazzo di Citta και σε διτονία απόχρωσης Brunello, το Fiat 500 Collezione (η δεύτερη ειδική έκδοση του 2018), φωτογραφήθηκε κάτω από κόκκινα, λευκά και μπλε τετραγωνικά φώτα, που θυμίζουν ιπτάμενο χαλί. Έτσι, φαίνεται πώς η τέχνη μπορεί να διακοσμήσει μια πόλη και πώς το Fiat μπορεί να μετατραπεί σε έργο τέχνης. Μαζί του, φωτογραφήθηκαν και τα νέα 500X, 500L και το 124 Spider.

-Giardino Barocco Verticale: Από τον Ρίτσι Φερέρο και σημαίνει κάθετος κήπος μπαρόκ. Η τοποθεσία είναι η Via Alfieri και φώτα διακοσμούν τους τοίχους των οικημάτων και τον δρόμο, δημιουργώντας ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο κατά κάποιον τρόπο, αλλά και μια όμορφη ατμόσφαιρα, όπως σε μια επίδειξη μόδας, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο DNA του Fiat 500 Collezione special edition, αυτοκινήτου που φωτογραφήθηκε εκεί.

-Vento solare: Από τον Λουίτζι Νέρβο και σημαίνει ηλιακός άνεμος. Η τοποθεσία που επιλέχτηκε, είναι η Piazzetta Mollino και τα φώτα, με τον κυκλικό σχηματισμό τους αναπαριστάνουν τις ακτίνες του ήλιου. Τα αυτοκίνητα που φωτογραφήθηκαν εκεί, είναι τα Fiat 500 και Fiat Panda.

-Love difference: Από τον Μικελάντζελο Πιστολέτο, που σημαίνει διαφορά αγάπης. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Piazza della Repubblica και διαδίδονται μηνύματα για την ειρήνη. Μάλιστα, αυτά, υπάρχουν σε πολλές γλώσσες.

Πηγή: Fiat

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter