Τέμπη: Οργή κατά Μητσοτάκη από πατέρα θύματος – «Έδωσε εντολή να μην παίξουν πλάνα από συγκέντρωση» (Video)

Τέμπη: Οργή κατά Μητσοτάκη από πατέρα θύματος – «Έδωσε εντολή να μην παίξουν πλάνα από συγκέντρωση» (Video)

Περισσεύει η οργή από τους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών μετά την ανεκδιήγητη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εργαλειοποίησης της τραγωδίας για προεκλογικούς σκοπούς. Πατέρας θύματος στράφηκε κατά του πρωθυπουργού σε υψηλούς τόνους: «Να τον πληροφορήσω πως στους μηνυτές υπάρχουν άνθρωποι που τον ψήφιζαν», ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε σχετικά: Τραγωδία στα Τέμπη: Το ρεσιτάλ αναλγησίας δεν ήταν λεκτικό ατόπημα, αυτός είναι απλά ο Μητσοτάκης

Ο ίδιος συνεχίζοντας αναφέρθηκε στη πορεία που έγινε στις Σέρρες ενάντια στην υποψηφιότητα του Αχιλλέα Καραμανλή αλλά και την λογοκρισία που επιβλήθηκε από την ΕΡΤ.

«Είχαμε δύο χιλιάδες κόσμο πορεία στις Σέρρες και δεν παίχτηκε πουθενά. Και μας είπαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ πως υπήρχε εντολή να μην δείξουν τίποτα» είπε ο Παύλος Ασλανίδης χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο άτυχος πατέρας υπογράμμισε τον στενό δεσμό που είχε η οικογένεια του με την ΝΔ σημειώνοντας πως «τον Καραμανλή τον εθνάρχη τον ψηφίζανε και οι γονείς μου».

«Δεν το εργαλειοποιούμε εμείς, αυτοί το εργαλειοποιούν»

Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «εργαλειοποίησης» του δυστυχήματος στα Τέμπη. «Δεν το εργαλειοποιούμε εμείς, αυτοί το εργαλειοποιούν», δηλώνει ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, Χρήστος Κωνσταντινίδης στο ieidiseis.gr.

«Ό,τι ώρα θέλει ο κ. Μητσοτάκης μπορούμε να κάνουμε προσωπικό debate για τα Τέμπη. Και όποιος πολιτικός, να βγει και να με αντιμετωπίσει δημόσια, εμένα προσωπικά και οποιονδήποτε που λέει ότι «εργαλειοποιεί λίγες μέρες πριν από τις εκλογές την τραγωδία των Τεμπών», τονίζει, υπενθυμίζοντας ότι ο σύλλογος θα κινήσει διαδικασίες στην ευρωπαϊκή αρχή ασφάλειας σιδηροδρόμων για την κατάσταση του δικτύου στην Ελλάδα.

«Περιμένουμε οι δικαστικοί λειτουργοί να κάνουν τη δουλειά τους», καταλήγει ο εκπρόσωπος των θυμάτων.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Οργισμένη αντίδραση από τους συγγενείς των θυμάτων για τη δήλωση Μητσοτάκη περί «εργαλειοποίησης»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter