Τέμπη: Οργή με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Λάρισας – «Τον κεκοιμημένο τον τιμάς με τη σιωπή, όχι με τον θόρυβο» (Video)

Τέμπη: Οργή με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Λάρισας – «Τον κεκοιμημένο τον τιμάς με τη σιωπή, όχι με τον θόρυβο» (Video)

«Να ξέρετε ότι έναν κεκοιμημένο τον τιμάς πολύ με τη σιωπή και την προσευχή, δεν τον τιμάς με τον θόρυβο», δήλωσε από τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη ο Μητροπολίτης Λάρισας, Ιερώνυμος, μετά το τρισάγιο για τα 57 θύματα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μητροπολίτης Λάρισας φαίνεται σαν να «μαλώνει» όσους αναζητούν βροντερά δικαίωση στη μνήμη των θυμάτων, αναδεικνύοντας την ύπαρξη πολιτικών ευθυνών, καλώντας ουσιαστικά να πέσουν οι τόνοι.

«Για άλλη μια φορά η μικροπολιτική έρχεται να καλύψει την ουσιαστική πολιτική, δηλαδή, το πώς θα γίνει ώστε οι σιδηρόδρομοι να είναι ασφαλείς, οι τόποι μας να είναι τόποι που θα είναι καύχημα μόνο για την ομορφιά τους και δεν θα γίνονται διάσημοι για άλλους λόγους και από εκεί και μετά όλα τα άλλα είναι απλά λόγια. Λόγια που απλά κουράζουν. Τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι δικαιώνουν τις ψυχές που έφυγαν», σημείωσε μεταξύ άλλων, προκαλώντας αντιδράσεις.

«Δεν είμαι αρμόδιος επί θεμάτων δικαιοσύνης και κοινοβουλευτικών θεμάτων. Ακούγονται πολλά λόγια και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Άρα το σπουδαίο είναι να αφήσουμε αυτούς που έχουν την ευθύνη και την αρμοδιότητα να μιλήσουν, να κάνουν τη δουλειά τους, να μην βιαζόμαστε», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος σε δηλώσεις που ουσιαστικά «σιγοντάρουν» το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Υστατη προσπάθεια να μπει φρένο στη συγκάλυψη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter