Τέμπη: Πατέρας θύματος ξεσπά κατά Άδωνη – «Έχουν πνίξει και κάψει τα παιδιά μας, μετράμε μνήματα και έχουν το θράσος και μιλάνε;»

Τέμπη: Πατέρας θύματος ξεσπά κατά Άδωνη – «Έχουν πνίξει και κάψει τα παιδιά μας, μετράμε μνήματα και έχουν το θράσος και μιλάνε;»

Πνέουν μένεα κατά του Άδωνη Γεωργιάδη συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, που προκάλεσαν σάλο.

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας, μίλησε στο documentonews.gr, αδυνατώντας να κρύψει την οργή του για τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας.

Διαβάστε επίσης: Τυμβωρύχος ο Άδωνης: Σήμερα στην Ελλάδα πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; (Ηχητικό)

«Όλοι γνωρίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι ο κλόουν του τσίρκου, αλλά τώρα ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές. Ο ίδιος άλλωστε είχε προσπαθήσει να ξεπλύνει με δηλώσεις του και τον τότε υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή από τις ευθύνες του» τόνισε στο documentonews.gr και συμπλήρωσε:

«Μέσα σε ένα χρόνο έκαψαν και έπνιξαν τα παιδιά μας. Καθόμαστε και μετράμε μνήματα και έχουν το θράσος και μιλάνε;»

Ο κ. Ασλανίδης υπογράμμισε ακόμη πως «αν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να έρθει να μου τα πει αυτά πρόσωπο με πρόσωπο και ας έχει και τη βουλευτική ασυλία».

Μετά τις άθλιες δηλώσεις του ο Άδωνης Γεωργιάδης επιχείρησε να ανασκευάσει. Όπως υποστήριξε, δεν είπε ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη», δηλαδή «για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία».

Διαβάστε επίσης: Ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπαθεί να μαζέψει την αθλιότητα για τα Τέμπη αλλά ξέχασε τη Δημοκρατία

Ήταν όμως αργά, με τους συγγενείς των θυμάτων να μην κρύβουν την οργή τους για τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter