Τέμπη: Συγκλονίζει η επιζήσασα Ντίνα Μαγδαλιανίδη – «Να αποκτήσω έστω το 30% της ζωής που είχα πριν…»

Τέμπη: Συγκλονίζει η επιζήσασα Ντίνα Μαγδαλιανίδη – «Να αποκτήσω έστω το 30% της ζωής που είχα πριν…»

«Από τις δύσκολες συνεντεύξεις που έχω πάρει αυτή της Ντίνας Μαγδαλιανίδη. Την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και που δέχθηκε να επικοινωνήσει αυτό που βιώνουν από εκείνο το βράδυ κι έπειτα οι επιζώντες των Τεμπών», έγραψε ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος στο X.

Η δύσκολη συνέντευξη, ένας ποταμός από συναισθήματα, αγωνίες και σκληρές πληροφορίες συγκλόνισε όσους την είδαν το βράδυ της Τετάρτης στο κανάλι Kontra.

Η νεαρή κοπέλα, η Ντίνα, μία από τους επιζώντες της τρομερής σύγκρουσης των τρένων παλεύει με δεκάδες εγχειρήσεις, μνήμες που πονάνε, εφιάλτες και ένα αδιάφορο κράτος για να ξαναβρεί τη ζωή της.

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον, απάντησε: «Να αποκτήσω έστω το 30% της ζωής που είχα πριν, και από ψυχολογικής πλευράς και από θέμα ύπνου και από σωματικής πλευράς. Γιατί ήμουν πολύ χαρούμενη και πολύ δραστήρια πριν από το συμβάν».

Για την στήριξη στους τραυματίες απάντησε: «Ένιωθα ότι δεν ήξεραν καν εμάς, που τραυματιστήκαμε τόσο πολύ. Ακόμα και όταν είχαν βγει τα μέτρα εγώ είχα ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες των χειρουργείων. Μέχρι τώρα έχω κάνει περίπου 25 χειρουργεία. Όλα τα έχει καλύψει ο εργοδότης μου».

Το βίντεο της συνέντευξης:

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα Τέμπη: Φοιτητές γράφουν ξανά τα ονόματα των 57 θυμάτων έξω από τη Βουλή (Video)

Μαρία Καρυστιανού: «Θα δικαιωθείς κόρη μου, όλοι σας…»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter