Τένις: Ανένδοτοι οι Αυστραλοί – Απελαύνεται ο Τζόκοβιτς

Τένις: Ανένδοτοι οι Αυστραλοί – Απελαύνεται ο Τζόκοβιτς
Eπιστρέφει άπραγος στο Βελιγράδι ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν από τη Μελβούρνη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Αυστραλία αρνήθηκε να χορηγήσει βίζα στον ανεμβολίαστο τενίστα και σκοπεύει να τον βάλει στο επόμενο αεροπλάνο για την Ευρώπη την Πέμπτη.
Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς αναμένεται να ασκήσουν έφεση προβάλλοντας το «πράσινο φως» που είχαν ανάψει οι διοργανωτές του Αυστραλιανού Όπεν.
Νωρίτερα ο πατέρας του Τζόκοβιτς έμαθε ότι ο γιος του κρατείται επί ώρες στην υπηρεσία Μετανάστευσης σε ένα κλειστό δωμάτιο χωρίς δικαίωμα χρήσης κινητού τηλεφώνου και αντέδρασε με θυμό και απειλές: «Αν δεν τον απελευθερώσουν μέχρι αύριο, θα βγούμε στους δρόμους για να τους κυνηγήσουμε»!
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον είχε προειδοποίησει ότι η χώρα του δεν σκόπευε να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον πρωταθλητή του 2021.
Η Μελβούρνη είναι η πόλη με τις περισσότερες μέρες lockdown παγκοσμίως, οπότε οι κάτοικοί της ξεσπάθωσαν ενάντια στον Τζόκοβιτς με οργισμένα μηνύματα μέσα από τα social media.
A fan of Serbia’s Novak Djokovic in the arrivals hall at Melbourne Airport ahead of the Australian Open in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 6, 2022. Djokovic had received the medical exemption he needed to play at the Australian Open but the 20-time major champion was delayed by border officials from entering the country. (AP Photo/Hamish Blair)

 

Διαβάστε επίσης: 

Τένις: «Μπλόκο» στον Τζόκοβιτς, κρατείται στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter