Τένις: Τεράστια νίκη και πρόκριση της Σάκκαρη στα WTA Finals (2-1 την Κουντερμέτοβα)

Τένις: Τεράστια νίκη και πρόκριση της Σάκκαρη στα WTA Finals (2-1 την Κουντερμέτοβα)

Η τρομερή Μαρία Σάκκαρη με καταπληκτική εμφάνιση νίκησε με 2-1 σετ (6-1, 5-7, 6-4) την Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα και το σπουδαιότερο είναι ότι εξασφάλισε παράλληλα το «εισιτήριο» για τα WTA Finals!

Το ματς διήρκησε 2 ώρες και 35 λεπτά και εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε καλύτερα και πήρε εύκολα το πρώτο σετ. Στο δεύτερο έγινε μάχη κσι η Ρωσίδα ισοφάρισε τα σετ. Στο τρίτο είχαμε νέο θρίλερ όμως η Σάκκαρη ήταν πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία, πήρε το σετ και τη νίκη κι έκλεισε ραντεβού στα ημιτελικά, αλλά και στο WTA Finals.

Τα τελικά των γυναικών θα γίνουν στο Φορτ Γουέρθ του Τέξας (31/10 – 7/11) κι εκτός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας έχουν ήδη προκριθεί οι Σβιότεκ (Πολ.), Ζαμπέρ (Τυνησία), Πεγκούλα (ΗΠΑ), Γκοφ (ΗΠΑ), Γκαρσιά (Γαλλία), Σαμπαλένκα (Λευκορωσία), Καζάτκινα (Ρωσία).

Τα αντίστοιχα των ανδρών (ATP Finals) στα οποία έχει ήδη προκριθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα γίνουν (13-20 Νοεμβρίου) στο Τορίνο.

Πανευτυχής η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε μετά την πρόκριση της: «Χωρίς φλόγα δεν κερδίζεις τέτοια ματς. Χωρίς καρδιά, χωρίς κουράγιο… Απλά τα δίνεις όλα, πρέπει να είσαι γενναία. Αλλιώς δεν θα παίρνεις τέτοιες ευκαιρίες και δεν θα τις κερδίζεις αν δε κάνεις ότι έκανα εγώ σήμερα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter