Τεχνολογία Nissan Rear Door Alert

Rear Door Alert ονομάζεται η νέα τεχνολογία της Nissan, που υπενθυμίζει στον οδηγό να ελέγχει πάντα τα πίσω καθίσματα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες αναπτύσσονται ακόμα και το φθινόπωρο, με την εξάλειψη αυτού του κινδύνου να είναι δυνατή χάρη στο RDA.

Το σύστημα παρακολουθεί μία πίσω πλευρική πόρτα όταν ανοίγει ή κλείνει και αν ανοίξει πριν από ένα ταξίδι, αλλά στη συνέχεια μείνει κλειστή, παρέχεται σχετική υπενθύμιση στον οδηγό. Όταν το όχημα σταθμεύσει, θα εμφανίσει μια ειδοποίηση στον πίνακα οργάνων και μετά ενεργοποιεί την κόρνα.

Ανάλογα με το μοντέλο, το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνιμα μέσω ενός μενού στον πίνακα οργάνων ή μέσω ενός διακόπτη.

Το σύστημα είναι στάνταρ στα Altima, Armada, LEAF, Murano, Maxima, Pathfinder, Rogue, Rogue Sport και Titan (King Cab, Crew Cab), ενώ είναι διαθέσιμο και στο Versa (SV, SR).

Πηγή: Nissan

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.