Θ. Ξανθόπουλος για στοχοποίηση ΑΔΑΕ: Ο κ. Μητσοτάκης μάταια παλεύει να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος

Θ. Ξανθόπουλος για στοχοποίηση ΑΔΑΕ: Ο κ. Μητσοτάκης μάταια παλεύει να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη με δήλωσή του ο βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με το άρθρο 43 του πολυνομοσχεδίου- σκούπα που κατέθεσε την Τετάρτη στη Βουλή το υπουργείο Εσωτερικών και το οποίο «φωτογραφίζει» τα μέλη της ΑΔΑΕ και τον επικεφαλή της Χρήστο Ράμμο που πρωτοστάτησαν στην αποκάλυψη του πολύκροτου σκανδάλου των υποκλοπών.

«Δεν έφτανε μόνο η στοχοποίηση και οι απειλές κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου. Δεν έφτανε μόνο η προσπάθεια απομάκρυνσης και του κ. Μενουδάκου της ΑΠΔΠΧ και του κ. Ράμμου της ΑΔΑΕ» τονίζει ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και καταλήγει τονίζοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης μάταια παλεύει να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος. Στις 21 Μάη τελειώνει η συγκάλυψη και έρχεται η αλήθεια».

Αναλυτικά η δήλωση του Θεόφιλου Ξανθόπουλου:

«Μία ημέρα μετά την παρέμβαση του Ευρωπαίου Εισαγγελέα για το σκάνδαλο των υποκλοπών και το Predator, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την χυδαία επιχείρηση φίμωσης συγκεκριμένων Ανεξάρτητων Αρχών.

Δεν έφτανε μόνο η στοχοποίηση και οι απειλές κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου.

Δεν έφτανε μόνο η προσπάθεια απομάκρυνσης και του κ. Μενουδάκου της ΑΠΔΠΧ και του κ. Ράμμου της ΑΔΑΕ.

Ο κ. Μητσοτάκης σε άσχετο νομοσχέδιο συμπεριέλαβε διάταξη που υποτίθεται ότι αφορά θέσπιση ενός ακόμα ακαταδίωκτου, αυτή τη φορά σε σχέση με συγκεκριμένες συνταγματικά κατοχυρωμένες ανεξάρτητες αρχές και το προσωπικό τους. Όμως, τρέμοντας κάθε είδους αποκάλυψη για τη δράση τους στην υπόθεση των υποκλοπών, όχι τυχαία διατηρεί και επισείει ως απειλή τη δυνατότητα ποινικής δίωξης για πράξεις παραβίασης απορρήτου ακόμη κι αν όταν έχουν γίνει από αμέλεια.

Ο κ. Μητσοτάκης μάταια παλεύει να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος. Στις 21 Μάη τελειώνει η συγκάλυψη και έρχεται η αλήθεια.».

Διαβάστε επίσης:

Προεκλογικές απειλές διά νόμου στην ΑΔΑΕ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Πανικός για τις αποκαλύψεις και στοχοποίηση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter