Θα ανάψει λαμπάδα στο μπόι του Κυριάκου

Θα ανάψει λαμπάδα στο μπόι του Κυριάκου

Πολλά δεν είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο Mega, αλλά είπε αυτό που ήθελε: «Ίσως ο κ.Τσίπρας δεν έχει νιώσει ποτέ την ανάγκη να μπει σε μία Εκκλησία να ανάψει ένα κερί». Αυτός είναι ο λόγος που οι εκκλησίες είναι ανεξέλεγκτοι χώροι μετάδοσης του κορονοϊού, ότι ο πρωθυπουργός τα ανάβει τα κεριά του και γνωρίζει πως οι εκκλησίες δεν είναι κομμωτήρια που είπε και ο Αντιπρόεδρός του για να κάνουμε τεστ.

Το έδωσε το μήνυμα ο Κυριάκος στο χριστεπώνυμο πλήθος πως σε αντίθεση με τον Τσίπρα τον κάνει τον σταυρό του, προσεύχεται στα Θεία και δεν έχει καμία σχέση με τον άλλον τον 666. Άρα μπορούμε να πεθάνουμε ευχαριστημένοι με μετάδοση κορονοϊού προερχόμενου απευθείας από τα Άγια των Αγίων.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει το Βεργίνα TV , ιδιοκτησίας του κουμπάρου του Άδωνη Γεωργιάδη και τον πατέρα Μάξιμο, γνωρίζουν πως το τέλος του κόσμου είναι κοντά και καλά θα κάνουμε αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, να έχουμε ταχθεί με τη σωστή πλευρά.

Κακώς βγήκαν διάφοροι φιλελεύθεροι και άσκησαν κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως είναι ικανός να κάνει την Ελλάδα Ιράν προκειμένου να πάρει τις ψήφους των αγριοχρίστιανων (που λέει και ο φίλος μου ο Χρήστος). Και πολύ κακώς κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό πως έφτασε στο σημείο να πει φωναχτά αυτά που διέδιδαν οι άθλιοι και βρώμικοι ακροδεξιοί περί Τσίπρα που την έχει αστεφάνωτη.

Πρέπει ίσως να καταλάβουμε πως ο κόσμος της ΝΔ και ίσως ο ίδιος ο πρωθυπουργός, λένε όλα αυτά που ακούγονται σαν κήρυγμα μουλάδων επειδή πραγματικά έχουν πίστη που τους καθοδηγεί (στον γκρεμό αλλά τους καθοδηγεί). Να σας πως ένα περιστατικό.

Πρόσφατα, ισχυρός πολιτικός της ΝΔ (τόσο ισχυρός που δεν φαντάζεστε), είχε κάποιες περιπέτειες με τη σύζυγό του, η οποία για πολλοστή φορά του δήλωσε πως «είναι άχρηστος και δεν θέλει ούτε να τον βλέπει στο ίδιο σπίτι». Ναι τέτοιες άσχημες κουβέντες είπε για τον άνθρωπο που πολλοί στη χώρα θεωρούν κάτι σαν σωτήρα. Η αντιπαράθεση με τη σύζυγο αλλά και οι συμβάσεις μεταξύ τους κρατάνε χρόνια. Σαν εκκρεμές μετακινείται ο κακομοίρης από τη διάσταση στον πλήρη έρωτα και από τα Βόρεια Προάστεια στο Κέντρο για χάρη της. Έτσι είναι οι άνθρωποι, περίεργες και αδύναμες φύσεις. Γι αυτό ίσως, ο εν λόγω πολιτικός θέλησε  βοήθεια όχι από κάποιον οικογενειακό σύμβουλο αλλά από την θεία φύση.

Ζήτησε λοιπόν από τη σύζυγο να συναντηθούν με γνωστό ιερωμένο στη Νέα Ιωνία ο οποίος θα έπαιζε το ρόλο συμβούλου και ενδιάμεσου και αυτή δέχθηκε. Στη συνάντηση η ατμόσφαιρα δεν ήταν κατανυκτική αλλά ο έμπειρος ιερωμένος έκανε διάφορες προτάσεις για να μην καταλήξουν και πάλι σε διάσταση και αμαυρωθεί η εικόνα του «πατρίς , θρησκεία, σέλφι με γένεια» την οποία καλλιεργεί ο πολιτικός. Η σύζυγος ήταν ανένδοτη. Στο τέλος μόνο της συζήτησης άφησε να εννοηθεί πως η μόνη συμφωνία στην οποία θα μπορούσε να συμμετέχει ο ιερωμένος , έπρεπε να εμπεριέχει τη λέξη “αποζημίωση”.

Γι αυτό σας λέω, για μερικούς στη ΝΔ, η θρησκεία και η Εκκλησία, είναι κομμάτι της ζωής του.

Τώρα τι έγινε τελικώς στην ιστορία που σας ανέφερα δεν ξέρω, αλλά ακούστηκε ο ιερωμένος να λέει πως ο πολιτικός “πρέπει να του ανάψει λαμπάδα στο μπόι του Μητσοτάκη”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter